פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אז תפעיל ANTI ALIASING במשחקים או שתעלה את הרזולוציה...(אולי גם המסך דפוק?)
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר לא זה מופיע אצלי ב-3 המחשבים בבית ב 3 מסכים שונים לגמרי גם ב2 המחשבים שאצלי וגם במחשב של אחותי.והרזולוציה גבוהה בשלושתם 1152X864
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר כן הפעלתי AA עד לX8 ובדקתי בשלל משחקים אמרתי את זה גם בתגובות הקודמות שלי וגם עשיתי החלקה לקצוות הגופנים של WINDOWS ב APPEARANCE ואז EFFECTS ובעיות של חשמל לא נראה לי שיש לנו כבר בבית למרות שהיו בעבר כי החליפו לנו ארון חשמל לפני כמה חודשים עם המון אמפר ושמתי אל פסק בחדר שלי ושיניתי ספק מחברה ג'נרית אמנם היה לי 500W וירדתי ל 425W אבל של HEC עם 2 מאווררים. אבל יכול ליהיות שבעיות החשמל והעומס שהיה לנו פעם גרמו נזק ללוחות האם? למרות שמה זה לא נראה לי.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר ודרך אגב איזה ביוס יש לך firefox? אופס סליחה באתי לעשות עריכה ולא שמתי לב ובמקום זה שלחתי תגובה מרוב שמיהרתי ולא התרכזתי מצטער על הדאבל פוסט.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אתה פשוט הזוי יותר מיום ליום (מי זה FIREFOX?), בכל מקרה, לי יש לוח DFI LANPARTY עם BIOS של PHOENIX
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר אם יש לך ביוס של PHOENIX אז אמור ליהיות לך גם הסמל של ENERGY בהפעלה אם היית מבטל את הלוגו של DFI דרך הביוס. והזוי אתה יודע למי תקרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.