עבור לתוכן

ה BATTLEFIELD2 קורס ל DESKTOP

Featured Replies

פורסם

אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי

אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר.

עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת.

המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?

פורסם

תנסה להוריד את הפאץ' החדש ביותר

פורסם
  • מחבר

תנסה להוריד את הפאץ' החדש ביותר

אוקי ניסיתי את זה - וזה עדיין לא עזר.

עכשיו גם יש לי בעיה חדשה - יש לי לפעמים תוך כדי משחק המסך משחיר כאילו נכבה והמשחק נתקע ל3 שניות משהו כזה ואז זה חוזר למשחק כרגיל.

S.O.S :-\

פורסם

תנסה למחוק ולהתקין מחדש, או למחוק את התיקייה BattleField 2 שב- My Documents

פורסם
  • מחבר

תנסה למחוק ולהתקין מחדש, או למחוק את התיקייה BattleField 2 שב- My Documents

אוקי התקנתי מחדש וגם התדקתני מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך - וכרע הייתה לי שוב קריסה של המשחק לווינדוס.

אז זה לא עזר :-\

פורסם

ניסית למחוק את בתיקייה Battlfield 2 שב- My Documents???? תנסה כי מאוד יכול להיות שזה מה שעושה את הבעיה. תמחוק את התיקייה, המשחק יצור אותה שוב ברגע שתפעיל אותו.

פורסם
  • מחבר

ניסית למחוק את בתיקייה Battlfield 2 שב- My Documents???? תנסה כי מאוד יכול להיות שזה מה שעושה את הבעיה. תמחוק את התיקייה, המשחק יצור אותה שוב ברגע שתפעיל אותו.

מחקתי אותה והמשחק עדיין קורס... בעעע זה משגע אותי - משחק דפוק! EA דפוקים!

הוציאו משחק אם מיליון בעיות!

פורסם

יש לי אותה בעיה ה מחשב שלך לא דפוק patch דפוק

תשים את ההגדרות של קול על low או תנתק eax במשחק

צריך כרטיס קול הכי חזק שיש בשביל המשחק הזה

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח לא צריך שום כרטיס קול חזק,זה ביכלל לא משפיע על המישחק,אני משחק הרוב על MED,והקול על HIGH+EAX.

פורסם

היתקשרתי להד ארצי ואמרתי שמשחק שלי זז לעט ו ניתקע לפעמים ,דבר ראשון שאלו אותי איזה כרטיס מסך יש לי אמרתי להם שיש לי 6600gt ,אז הם שאלו איזה כרטיס קול יש לי כשאמרתי להם שיש לי creative live-16 הם אמרו להוריד הכל לlow ו בנוסף לזה אמרו להיכנס לdxdiag ולהוריד בsound לbasic acceleration. אני מבלבל את המוח אני אומר מניסיון

עם היתה גולש קצת ב פורומים אירופיים ואמריקאימ לא היתה אומר ש כרטיס קול לא כשור :screwy:

פורסם

תאמת אני זוכר ב CS:S הקול שלי היה על HIGH והיה לי פינגים של 200+ כשהורדתי אותו ל LOW הפינגים ירדו ל 40-60 :nixweiss:

פורסם

נו ברור הרי הסאונד גם משתמש ברוחב פס..

פורסם
  • מחבר

אז אתם בעצם אומרים לי להוריד את כול ההגדרות על LOW? כאילו... HUH?

אני לא מסוגל לשחק אם גרפקיה נוראית עזאת כשיש לי כרטיס כמו 6600GT :kopfpatsch:

קיצר יש עוד פתרונות? וביטלתי את ה EAX מזמן וזה לא עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים