עבור לתוכן

Gigabyte 7VRXP- REV2, כן/לא?

Featured Replies

פורסם

1. לי אמרת שהם החליפו לך לוח בלי בעיות, פתאום לא?

2. אני באמת לא רוצה להכנס לכל ערמת הזבל שהולכת אבל אני נשאר עם דעתי, אני מחוץ לדבר הזה כי אני לא מעוניין להתעסק עם זה.

3. פתאום פ'יצרים הם העסק? אתה אמרת שאתה רוצה לוח בשביל לקחת את המעבד לבאס של 166, לא הזכת שום פ'יצרים, אם ה-T-bred לא יעבוד על הלוח, אני אדבר עם אקסלנט.

4. הוא לא אמר שהוא לא.

טוב אני אחזור מחר. ביי.

1. אמרתי לך, תחפש בפורום ותקרא את הדברים ממקור ראשון כשכתבים אותם בעוד הדברים התרחשו.

3. פיצ'רים הם העסק בגלל תמורה יותר טובה לכסף, אני מבקש ממך בפעם הראשונה והאחרונה להפסיק עם ניגוחים אישיים - אם יש לך ויכוח אישי איתי, אתה מוזמן לעשות את זה דרך כל אמצעי התקשורת הפרטיים. אתה מסלף את דברי, בכל מקרה. בניגוד לאנשים פה בפורום, לפני שאני קונה מוצר אני בודק אותו ואת מצב השוק ואז מחליט, ולא עושה את זה ע"ס העדפות של חנות זו או אחרת.

הלוח שלך פשוט לא יעבוד.

עוד הפעם- מה עם בעוד שנה, שנ הוחצי הוא כן יהיה מעוניין? למה שלא יהיה לא לוח שיוכל לתת לו את האופצייה? אין תשובה לשאלה.

האפוקס הוא הבחירה הטובה ביותר במצב הנתון.

כמו שזה נראה עכשיו, הוא לא יהיה מעוניין. אין שום סיבה שהוא יוציא כסף על לוח שלא בטוח הוא ישתמש בכל הפיטשרים שלו, ואם הוא ירצה לעשות OC הGigabyte מציע אופציות OC מכובדות מאוד בשביל המחיר שלו.

• תגובות 49
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין כזה דבר כנראה שלא, אתה לא יכול לדעת מה יקרה עוד חצי שנה, שנה ושנה וחצי.

אני אל גורר אותו לשום דבר, שידרוג מעבד לא קשור כאן דווקא..נניח שעוד שנה הוא ירצה לצמצם את פער הביצועים בינו לבין המעבדים שיהיה בשוק אז, הוא יוכל להגיע לתוצאות יפות מאוד עם האפוקס ושיפור ניכר בביצועים אחרי OC או הורדת המכפלה והעלאת הFSB.

אגב, שכחנו לציין שלאפוקס יש המון ביוסים ערוכים בעולם שמשפרים ביצועים ומוסיפים אפשרויות וכן "תמיכת משתמשים", המון משתמשים בעולם ובפורומים מובילים הם בעלי הלוח הנל"ל.

אני לא חושב שהוא יעשה את זה, לא כל בן אדם רוצה להתעמק בתחום. אתה סתם מנסה לדחוף לו משהו שהוא בכלל לא צריך.

בטוח זה דבר אחד, הלוחות של אפוקס טובים יותר מאלו של ג'יגה בייט בכל המקרים עד היום, לכן יש סיבה להעדיף את האפוקס.

נכון, אם מדברים על לוח לשימוש של "משתמשים כבדים" האיפוקס עדיף, אבל לא במצב הזה. זה כמו למכור למישהו שמחפש דירת חדר וילה של שתי קומות.

עריכה: אני מזהיר את כל משתתפי הדיון שלא לגלוש לויכוח של ספקי כח, שכן גם כך הדיון הזה טעון די ויותר ואין שום סיבה להתחיל כאן עוד ויכוח שכלל לא קשור לנושא הת'רד. אם לא, הנושא ינעל.

פורסם

פורסם

אתה מוכן להסביר את מהות העניין הזה, או שאתה מתחיל עכשיו הוא הודעות חסרות משמעות?

פורסם

הוא יוכל להגיע לתוצאות יפות מאוד עם האפוקס ושיפור ניכר בביצועים אחרי OC או הורדת המכפלה והעלאת הFSB.

שטויות, אתה יודע שההבדל בביצועים עם OC זה ממש שטויות ובטוח שיהיה בכלל לא מורגש בעוד שנה.

אז אם הוא לא מתכנן לעשות OC עכשיו אז אין סיבה לקנות לוח ל OC.

אין כזה דבר כנראה שלא' date=' אתה לא יכול לדעת מה יקרה עוד חצי שנה, שנה ושנה וחצי.

[/quote']

טוב, אז בוא רק למקרה, רק למקרה של הסיכוי הקלוש שהוא כן ירצה לעשות OC אז בוא נקנה לוח שהוא לא צריך שלא בשבילו ורק למקרה שבעוד חצי שנה שנה שנה וחצי, רק במקרה הוא ירצה לעשות OC.

my point is clear.

פורסם

1..לא..אם הוא יקנה אט'לון 1900 עכשיו למשל (מהירות שעון של 1600 מה"צ), יפתח את המכפלה, יוריד אותה ל8 ויעלה את הFSB ל200 השיפור בביצועים יהיה גדול (מעשית לא OC), וכמובן שבOC יש שיפור בביצועים, אלא מה?

אז רק למקרה, רק למקרה שוהא ירצה לעשות OC בעוד שנה כדאי לו להוסיף 35-40 שקל ולקנות לוח שגם כולל את אפשרויות הO\C, גם "תמיכת משתמשים" וגם פיצ'רים מעולים.

פורסם

1..לא..אם הוא יקנה אט'לון 1900 עכשיו למשל (מהירות שעון של 1600 מה"צ), יפתח את המכפלה, יוריד אותה ל8 ויעלה את הFSB ל200 השיפור בביצועים יהיה גדול (מעשית לא OC), וכמובן שבOC יש שיפור בביצועים, אלא מה?

2. אז רק למקרה, רק למקרה שוהא ירצה לעשות OC בעוד שנה כדאי לו להוסיף 35-40 שקל ולקנות לוח שגם כולל את אפשרויות הO\C, גם "תמיכת משתמשים" וגם פיצ'רים מעולים.

1. אמרתי לך, אולי הוא בכלל לא רוצה לעשות את זה? חשבת באיזה מהירות הPCI שלו יעבוד למרות המחלק של 1/5? 40 מגה"צ, וזה לא דבר שמישהו בלי הרבה נסיון מעונין לעשות, בעיקר כשזה עלול לגרום לו לאובדן מידע ולחוסר יציבות של חלקים מסויימים במערכת.

2. אני עומד לשכור עכשיו דירת חדר, אז רק למקרה שאני אתחתן בעוד שנה-שנתיים כדאי לי לקנות דירת חמישה חדרים? כי אולי יוולדו לי ילדים?

פורסם

1. שוב, אולי.

בגלל זה אמרתי- נחכה ונראה..אולי עוד שנה הוא כן ירצה לעשות את זה?

אגב, 99% מכרטיסי הPCI יעבדו ב40 מה"צ, לא להגזים..אלא אם כן יש לו בקר סקזי\רייד.

2. נו באמת, אני חושב שגם אתה כמשתמש מבין את הצד שלי- מצד שני, אינ מבין למה אתה מתנגד ללוח הזה ואינ אגיד לך דבר אחד, בגלל מה שקר הלך עם חנות מסויימת אין טעם שמשתמש יקבל לוח פחות טוב במקרה הזה, במיוחד שההפרש כל כך זעום.

אני אסיים בכך שכל אחד מאיתנו הבהיר את הצד שלו, ניתן לאורון להחליט אם הוא חושב שיש סיכוי שעוד שנה-שנה וחצי הוא אכן יתעננין בנוש אוירצה לתת דחיפה לחומרה שלו או שלא.

במידה ולא, (פנייה לאורון) לך על הג'יגה בייט.

פורסם

1. שוב, אולי.

בגלל זה אמרתי- נחכה ונראה..אולי עוד שנה הוא כן ירצה לעשות את זה?

אגב, 99% מכרטיסי הPCI יעבדו ב40 מה"צ, לא להגזים..אלא אם כן יש לו בקר סקזי\רייד.

מרבית הדיסקים הקשיחים לא.

2. נו באמת, אני חושב שגם אתה כמשתמש מבין את הצד שלי- מצד שני, אינ מבין למה אתה מתנגד ללוח הזה ואינ אגיד לך דבר אחד, בגלל מה שקר הלך עם חנות מסויימת אין טעם שמשתמש יקבל לוח פחות טוב במקרה הזה, במיוחד שההפרש כל כך זעום.

אני מבין שאתה בקשר כ"כ הדוק עם החנות הזאתי, שהם אפילו מוכנים לנדב לך מידע...

אני לא אמרתי לו לא לקנות EPOX או אביט, אני אמרתי שלוח של ג'יגה-בייט יותר יתאים לצרכים שלו. נקודה.

פורסם

1. דווקא כן, ערוץ הIDE פועל במהירות של פי 4 מהPCI..ככה ש1יפעל ב160, כל הארד דיסק שנמכר כיום יעמוד בזה (אולי לא האלה סוג ד', אני מדב רלע הנורמלים- סיגייט, מקסטור וכדומה).

2. האמתצ היא שלא קיבלתי את המידע משום חנות, אחרי מה שכתבת אתמול בלילה דיברתי עם שניים שלושה חבר'ה מצוות האתר ונאמר לך שהיה לך סיפור עם החנות (פנדה) ובגלל זה הכעס כלפיהם.

בכל מקרה, האפוקס יתאים בדיוק וגם ייתן מענה במקרה של רצון בOC עתידי, גם ההפרש לא גדול..כל אחד פירט למה כן ולמה לא, בוא ניתן לו להחליט.

פורסם

1. אין קשר, אנחנו דמברים על 175 ומעלה שלזה גם סיגיט יגיעו (ראיתי גם 200), ב160 לא תהיה להם שום בעיה.

2. אתה טועה, אם אתה רוצה אני מוכן לייש באיתך את ההדורים בICQ\תא פרטי..אין לי שום דבר נגדך ונגד אף אחד מHWZ.

זה שאני מנהל במקרה פורום בPCTIP לא אומר שאינ קשור לפנדה, יותר מזאת..אף פעם לי דיברתי עם יאיר\אורלי מלבד הפעם שבה הזמנתי את הספק שלי.

פורסם

רק הערה קטנה :)

המקום להתווכח איזה לוח יותר טוב ולחסל כל אפשרות לכך שלוח אחר מתאים. תסבירו לבן אדם מה היתרונות והחסרונות של כל לוח, מה יותר טוב בכל לוח מה פחות ולמה כל לוח מתאים, ותנו לו לבחור לבד

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מודה לכל המגיבים, לא תיארתי לעצמי שהוא יעורר כזה דיון. כמו שאמרת DTX זה באמת לא התחום שלי. פשוט כשהחלטתי לרכוש יח' חדשה נכנסתי לאתרים רציניים כדי לקבל המלצות ולא במקרה נעזרתי במפרטים המומלצים באתר הזה. אז לא נפגעתי - צריך להודות על האמת לא?. וכמו שאמרו מנהל הפורום, DTX ואחרים, לצרכים שלי זה אמור להיות מספק. לשמחתי גיבשתי החלטה ואני אחרי ביצוע הרכישה. תודה לכם!

אורון

פורסם

תתחדש.

פורסם

טוב, אני מודה לכל המגיבים, לא תיארתי לעצמי שהוא יעורר כזה דיון. כמו שאמרת DTX זה באמת לא התחום שלי. פשוט כשהחלטתי לרכוש יח' חדשה נכנסתי לאתרים רציניים כדי לקבל המלצות ולא במקרה נעזרתי במפרטים המומלצים באתר הזה. אז לא נפגעתי - צריך להודות על האמת לא?. וכמו שאמרו מנהל הפורום, DTX ואחרים, לצרכים שלי זה אמור להיות מספק. לשמחתי גיבשתי החלטה ואני אחרי ביצוע הרכישה. תודה לכם!

אורון

תתחדש, והבצלחה עם המערכת החדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים