פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים אני לא הייתי צריך להירשם... זה HOTFIX מהאתר של מייקרוסופט... אני אבדוק את זה ברגע שאני אצא מהעצלנות ואאתחל את המחשב
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים 78.01... אני לא מתכוון לחזור אפילו עוד. המשחק עדיין עם BURSTING, עדיין לא איתחלתי כי אין לי כוח
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים זה עבד!!!!! No more sluggy bursts!!! (לא בדקתי על גרסאות מתקדמות יותר של דרייברים - If it's not broken don't fix it!)
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מחבר כנראה שכן, לפי מה שהבנתי זה אפילו פתר את הבעיה של הקפיצות במשחק, בפורום של Ubisoft הם אמרו לנסות את זה למי שיש מעבדכפול ליבה והמשחק לא עולה לו
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים כנראה שכן, לפי מה שהבנתי זה אפילו פתר את הבעיה של הקפיצות במשחק, בפורום של Ubisoft הם אמרו לנסות את זה למי שיש מעבדכפול ליבה והמשחק לא עולה לואני חושב שהוא דבר בכלל על דרייברים..אולי אתה תנסה את זה? יש לך את הבעיות האלו לא?
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אני חושד שזה לא מה שפתר את הקפיצות. אני חושב שמה שגורם לזה זו אחת התוכנות שאני מעלה בדרך כלל, דוגמת אייטונס.אני נשאר עם הקונפיגורצייה הזו עם 78.01 ולא עובד דרייברים אלא אם כן זה ממש קריטי.
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים מחבר טוב,אז אם אני רוצה לשחק את המשחק אני צריך להסיר את הדרייברים שלי לי כרגע ולהתקין את ה 78.01, מאיפה אני מביא אותם?
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים טוב,אז אם אני רוצה לשחק את המשחק אני צריך להסיר את הדרייברים שלי לי כרגע ולהתקין את ה 78.01, מאיפה אני מביא אותם?ולא בדקת את התיקון הזה שהבאת?למה שלא תנסה אותו לפני שאתה מבקש דרייברים?במידה ומי שבדק אותו שם אמר שזה עובד אז זה עובד תבדוק ותודיע לנו אני אישית גם מעוניין לדעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.