פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר כן אבל מה צריך לשנות בפיירואל שיהיה אפשר להיכנס לתפריט בלי לסגור את הפיירואל?ולמה אפשר לגלוש רק בחלק מן האתרים? לפני שתקנתי את הנתב לא היתה לי הבעיה הזו?תודה מראששי
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אני לא מכיר בכלל את הפיירוול של NVIDIA, אבל אם אמרת שהוא עבד בסדר גמור לפני שהתקנת את הראוטר אז יכול להיות שהפיירוול של הראוטר גם עובד במקביל והם מתנגשים. תבדוק את זה.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר מצטער על הנידנוד אבל מה ניראה לך צריך לשנות בפיירואל בכדי שהם לא יתנגשו?משהוא כמו IP או כתובת אחרת אני לא יודע מה להתחיל לחפש יש לך מושג?תודהשי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.