פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים עשיתי חיפוש בגוגל, אבל נתקלתי בהמון תוכנות לא מועילות, שגורמות לבעיות מסויימות.אז אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה ל-XP, שמנקה קבצי אינטרנט מהדפדפנים פיירפוקס ומוזילה. לא משנה אם בתשלום או חינמית, העיקר שתהיה טובה.
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים רשמת שמנקה קבצי אינטרנט מהדפדפנים פיירפוקס ומוזילה. בכל מקרה, אם התקנת את ה FIREFOX 1.5 החדש, יש לו אופציה מעולה בשביל זה, פשוט תלחץ CTRL-SHIFT-DEL
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים ccleaner , חינמית ומנקה הרבה דברים בינהם קבצים זמניים\קוקיס של אקספלורר ופיירפוקס , אתה יכול לסמן מה שאתה רוצה ולא רוצה לנקות
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים ccleaner , חינמית ומנקה הרבה דברים בינהם קבצים זמניים\קוקיס של אקספלורר ופיירפוקס , אתה יכול לסמן מה שאתה רוצה ולא רוצה לנקותמצטרף להמלצה.ויש אותה גם בעברית, אז מה טוב.
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים ccleaner , חינמית ומנקה הרבה דברים בינהם קבצים זמניים\קוקיס של אקספלורר ופיירפוקס , אתה יכול לסמן מה שאתה רוצה ולא רוצה לנקותפעם השתמשתי בה, עד שגיליתי ביום בהיר אחד שהיא מוחקת קבצי מערכת חשובים של הפיירפוקס ויותר לא חזרתי על הטעות.חשוב לציין שבדקתי לפני זה שהCCLEANER היא אכן זאת שגרמה לבעיה.ממש לא ממליץ למשתמשי הפיירפוקס.
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים לא יודע באיזה גרסה השתמשתם אבל אני משתמש בה עם פיירפוקס המון זמן ואף פעם לא היו לי בעיות חוץ מזה שאתה יכול לבחור בדיוק מה אתה רוצה שהיא תמחק ומה לא , אבל אפילו עם כל האופציות מופעלות לא נמחקו לי שום קבצים חשובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.