פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים המשחק מעולה!אבל מה הקטע לשים תמונות ערוכות? אחי, כל הקטע לראות את המשחק עצומו גרפיקה וכו'....
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים המשחק מעולה!אבל מה הקטע לשים תמונות ערוכות? אחי, כל הקטע לראות את המשחק עצומו גרפיקה וכו'....אין לי תמונות "לא" ערוכות כרגע, התמונות שפרסמתי עמדו בתחרות "תמונת השבוע" הBHM וכל התמונות ערוכות שם.המשחק מעולה.
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מחבר קבלו תמונות מהמשחק: call of duty 2רזולוציה:1024/768פילטרים:AAX2Q AFX4איך??[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים תששש יפה (יחסית לכ.מ)אהבתי את התמונה של הFEARמשהו יכל לשים תמונות של HELF LIFE2 (רשמתי נכון?)
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים איך ככה? פשוט עד שמישהו יטרח לצלם סקרין שוט מהמשחק ולהעלות לפה יקח הרבה זמן... בזמן הזה אתה כבר יכול לראות את התמונות באתרים אחרים
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים כל התמונת באמת ממש יפות בחס לכוח של הכרטיס מסך.התמונות של FEAR לא עובדות.
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים קבלו תמונות מהמשחק: call of duty 2רזולוציה:1024/768פילטרים:AAX2Q AFX4איך??אבל למה בחושך??? :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים תמונות מהמשחק ShadowGrounds.[זה כמו CRISMON LAND רק עם משימות ] בקרוב אני יביא גם תמונות מPrince of Persia T2T ומCrime Life Gang Wars. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים הנה: משחק: Xpand Rally AA: 2Q (תראו איך אני קורא את המחשב :lol: על הכי קשה, במסלול השני ) בתמונה הראשונה המכונית כל כך הרוסה בגלל שבטעות לחצתי על ה PAUSE ולא על PRTSCN ובגלל זה המשחק נתקע לשניה, ואני סתיתי לתוך הגבהה וההדף סובב את המכונית בדיוק 180 מעלות, וכבר ראיתי את היריב/מחשב בדרך, אז בזמן שהמכונית עוד מסתובבת אני עשיתי 180 אחורי והמשכתי כאילו לא קרה כלום ;D (למה אני אומר לכם את זה? לא יודע, בטח מעניין לכם ת***) בתמונה השניה זה אותו שלב מחדש כדי להרוויח עוד 1000$ לקנות שיפורים/שיפוצים נ.ב: עכשיו אני רואה שהאיכות של התמונה ירדה! במשחק זה הרבה יותר חלק+רואים עפר ואת החריקות שאני עשיתי :ylsuper: [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.