פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים עכשיו חזרתי מהחנות ....קניתי 5 מפסקים תלת מצביים ON OF ON חוט חשמל קניתי 5 מטר 15 לדים ירוקים (כל אחד שקל ... ונתנו לי 2 לדים כחולים חינם)ונגדים (מתאימים כמובן)חוטי מולקס יש לי מספק ישן ....עכשיו קראתי את שתי המדריכים שבאתר לבנית ה - FanBus לא הבנתי כל -כך ....הראשון מפורט מאוד (אבל מסובך) והשני לא מפורט ...אם יש כאן מישהו שכבר בנה ... ויכול ורוצה לעזור לי ... שבבקשה יצור איתי קשר באי סי קיו155324463או במסנג'רilhacker@hotmail.co.il תודה אחים שלי
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים קודם כל - זה לא לוח מודעות, זה פורום, הפסקה האחרונה שלך ממש לא מתאימה.שנית, למה שלא תגיד לנו מה בידיוק לא הבנת?
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר כן אחי שירטוטים זה יהיה טוב מאוד !!! תודה ........ו TheHunter .... זה שאתה יודע הכל .. זה לא אומר שכולם כמוך ! אני ביקשתי עזרה בפרטי (ICQ) כי אפשר לדבר זמן אמת ... ולא לכתוב שאלה ולחכות לתשובה ....בנתיים קניתי את החלקים .... ולא ניסיתי עוד ! פשוט המדריכים לא היו לי מובנים כל כך ...אז במקום לתת ביקרות (שזהו תפקידך מן הסתם ;D) תעזור לי ......
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים ו TheHunter .... זה שאתה יודע הכל .. זה לא אומר שכולם כמוך ! אני ביקשתי עזרה בפרטי (ICQ) כי אפשר לדבר זמן אמת ... ולא לכתוב שאלה ולחכות לתשובה ....בנתיים קניתי את החלקים .... ולא ניסיתי עוד ! פשוט המדריכים לא היו לי מובנים כל כך ...אז במקום לתת ביקרות (שזהו תפקידך מן הסתם ;D) תעזור לי ...... מי אמר שאני יודע הכל ומה הקשר פה?זה לא לוח מודעות, בהודעות כאלה אתה מבטל את כל הרעיון של הפורום.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים תנסה להסתכל על הסכמה (שרטוט) שיש בסוף המדריךתפרק אותו למעין מעגלים חשמליים קטנים יותרז"א=מצב אחד פשוט נותן את החשמלמצב שני עושה אותו דבר רק עם נגד באמצע...זה הכי פשוט שאפשר
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר עלק תחכה עד כיתה ז' .......... אני יכול אבא שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים חבר'ה תרגעו...זה פורום לא שכונה...בואו ננסה לעזור לו...הבנת משהו מהFAN BUS?את העיקרון של הפעולה הבנת??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.