עבור לתוכן

שאלה באובר קלוק הגדרות חדשות + אוורר שינוי סיבובי RPM

Featured Replies

פורסם

1) יש אפשרות להגביר את קצב מאוורר ה CPU בעוד יותר ? כרגע הוא על 100 אחוז בביוס אבל רק 2100 RPM !

ואני חושב שבגלל זה,שהCPU שלי תמיד על 45-52 ( AMD 3200 VENICE) קירור IGLOO 7200

2)ניסיתי בביוס לשנות למתוח יותר את האובר קלוק סתם לראות לכמה אני אגיע כרגע אני כבר כמה זמן ב 2400 יציב . ניסיתי למתוח עוד קצת

אז העלתי מ מתח 1.425...ל 1.450 למעבד זכרונות לא נגעתי וגם צ'יפ

שיניתי מ 166 ל 150 (זכרונות) השארתי X 10 מכפלה כמו שהיה תמיד ושיניתי מ HTT X 4 ל X 3... כי גם ב X4 לא עזר .....

זכרונות 3-3-3-7

מה עוד אני יכול לעשות ? כבר הורדתי את הזכרון מ 200 ! ה DEFAULT ל 150 בשביל להמשיך הלאה ...

זה הגבול שלי אז ? כי הוא לא יציב ב 2500 או שהוא דופק מסך כחול אחרי 5 דקות או ש 3DMARK קורס ..

אני חושב על הכל ואין לי עוד אפשרויות נראה לי לשנות , ציינתי את הכל כבר כאן .

מישהו ? .. :-\ :s05: ???

פורסם

לגבי המאוורר זה כנראה ה RPM שלו, לא חושב שהפתרון זה להעלות RPM, אולי אין צימוד טרמי טוב (משחה), אולי מארז חם.

לגבי ה OC לא ציינת איזה לוח אם יש לך, יכול להיות שהוא מגביל אותך, HTT ב X3 זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

dfi infinity

ENERMAX PSU

יש לי עוד שאלה .....זכרונות עלו מעבר ל 200 עכשיו הם ב 208 ......

מתי זה כבר סיכון ?

פורסם

אז הלוח אם בוודאי לא הבעיה ( DFI ;D)

להעלות זכרון מעל 208 או בכלל, לא מסכן אותם, הבעיה היחידה שהמחשב יכול לקרוס. אבל יכול להיות באמת שהזכרונות שיש לך (שוב תעדכן מפרט בפרופיל שלך) מגבילים אותך אבל ב מהירות 150 ב BIOS הם לא אמורים להגיע ל 208 לפני שתגיע ל HTT של 290. בכל מקרה כשתגיע ל OC לזכרון גם להם אפשר להוסיף מתח.

לגבי המעבד, תוריד זכרון ל 150, HTT ל X2

ואם יש חוסר יציבות תעלה מתח מעבד. אתה יכול לעלות ל 1.5-1.6 בלי בעיה אם צריך זה מאוד נדיר שמעבד כזה לא יגיע ל 2500 למרות שאפשרי.

פורסם
  • מחבר

שיניתי בפרופיל את המפרט שלי

לא יודע לא מצליח למצוא שום דרך לייצב את המערכת על 2500

ניסיתי 150 במקום 166 ולשחק עם ה HTT מ X4 ל X3 ...X2....לא עזר עדיין דופק ריסטארט או מצליח לעלות אבל במשחק פשוט יישר בטעינה של שלב דופק ריסטארט .....ניסיתי להוריד קצת מתח מעבד לא עזר אז ניסיתי להעלות ב 0.25 .....גם לא עזר

העלתי קצת מתח לצ'יפ ל 1.6 מ 1.5

בקיצור שום דבר לא עוזר.... מה עוד לשנות ? בעצם מה עוד לא עשיתי ? נראה לי כבר רשמתי פה את הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים