פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים או במקרה ומשהו מכיר כמה מכוניןת על שלט ויש לו המלצה לאיזו מכונית ?איפה בכלל מוכרים אותם?אני לא יודע בינתיים מה התקציב אבל אני ישמח לדעת פרטים על המכונית כמו לפי מה לקחת וכד'(חח אני מקווה בכלל שיש פה משהו שמבין בזה קצת)תודה
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים הוא אמר שלבנתיים הוא לא יודע מה הקציב ניסיתי לכוון אותו יותר חח בסדר לא באתי להעיר לך או משהו פשוט הוספתי משהו על ההודעה שלך... ;D
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר אה נראה לי חשמליתיש הבדל בין מכונית חשמלית לבין מכונית על בנזין?ובקשר לתקציב אני לא יודע בינתיים כמה כדאי לי להשקיעמה טווח המחירים ?ואם משהו מכיר איזה אתר שמוכרים בו מכוניות אז אני ישמח אם תגידו ליתוודה
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים השאלה כמה מהר אתה רוצה לנסוע...ובנזין זה גם תחזוקה וכו..(וכמו שאמרתי אתה יכול בשקט להגיע ל2K בבנזין..)
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר בתור אחד שמתחיל עם כל הקטע הזה מה הייתם ממליצים?ומה היתרונות של בנזין על חשמל?וחשמל על בנזין?(וגם מה החסרונות)ד"אזו נראת לי מכוניתת פצצהhttp://www.rczoneshop.co.il/catalog/product_info.php?cPath=173_277&products_id=1158בואו נגיד שהתקציב עד 300 שחיש בכלל משהו שווה או שכבר שווה להשקיע עוד קצת?
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים המכונית הפצצה הזאתי עולה ¤1,990.00הייתי ממליץ לך להגדיל את התקציב אם אתה רוצה בנזין!כי לא נראה לי שתמצא משהו טוב ב 300 שקל על בנזין!
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים עם יש לך קצת יידע במכונאות תוכל לפרק מאיזה מכסחת דדשא מנוע ולבנות איזה מכונית ענק חח אני לא צוחק לא צריך הרבה יידע תקנה כזה קיט של שליטה עם כיוונים וזה תקנה מין משטח גלגלים וכ'ו תרכיב עליו את הקיט חבר את המכונית למנוע ועוד כמה דברים טכניים וזהו(מנוע של מכסחת דשא דיי גדול כך גם תהיה המכונית לא כמו בתמונה שהבאת!)
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר נראה לי שעדיף לקנות (בינתיים)ולא אמרתי שאני רוצה בנזיןפשוט שאלתיבתור אחד שמתחיל עם כל הקטע הזה מה הייתם ממליצים?ומה היתרונות של בנזין על חשמל?וחשמל על בנזין?(וגם מה החסרונות)משהו יודע?
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אוקיי בנזין הרבה יותר מהיר ונראה יותר מקצועי והחסרון הוא שיש מיכל בנזין על זה. וזה קצת מכביד על זה וגם אתה צריך לתחזק ולקנות בנזין שייגנמר והחשמל הוא יותר לאט והוא נגמר מהר ואז צריך כמה שעות בדרך כלל להטעין את זה וזה ממש מעצבן! אבל לא צריך הרבה טיפול.!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.