עבור לתוכן

איזה פיצה אתם הכי אוהבים?

Featured Replies

פורסם

כל הפיצות בארץ הם די דקות, כשהייתי בשיקגו היה שם מסעדה של פיצות deep dish, שאפשר להשוות את העובי שלהן לזה של פשטידה. זה היה משו בסט, פיצה עם "בשר" שיש מה ללעוס, לא כמו כל הקרטונים פה

• תגובות 54
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזבו אותכם פיצה שאתם אוכלים פעם בחודש או סופי שבוע, איזה סוג וחברה של פיצה אתם אוהבים שאתם קונים קפואים לבית?

אני ניסיתי את רובם והכי הכי טעימה וטובה היא של זוגלובק, הבעיה שהם קצת יקרים מהשאר

אני הכי אוהב את של מעדנות... של זובלובק טעמתי גם טעים אבל אני בדרך כלל לא קונה אותה...של שלושת האופיעם דרך אגב מגיעלה משהו רצח...

פורסם

פיצה מעדנות לשילטון :ylsuper:

הפיצריה הכי טובה שאכלתי בה אי פעם הייתה בפתח תקווה>קראו לפיצריה הזאת:פיצה u.s.a

פורסם

פיצה טנגו זה גועל נפש מוצהר...

אין כלכך פיצות טובות באיזור כפר סבא... הכי טוב זה מה שאמא עושה...

HOME MADE RULES!!! לא יעזור.

פורסם

מהמוכנות שמזמיינם כנראה שפיצה סבן מהר חומה(ירושלים) או פיצה האט.

אבל הכי הכי טעימה זו פיצה קפואה של מעדנות. 16 שקל עם תוספות פיצה משפחתית(אבל חצי גודל מפיצה משפחתית של פיצריה ככה שקונים 2 :) )

הבצק בטעם עולמי והגבינה, אוווו הגבינה :)

פורסם

פיצה פצץ......גם טעימה בטירוף וגם זולה,שני משולשים גדולים(!) ב10 שקל!(!!!)

הגבינה בהתחלה עם הרטבים ואז בסוף,איפה שהקשה של הצק יש סומסום טיפה שרוף(שיהיה טעם) ,בין הטעימות והזולות שיצא לי לטעום/לראות.... ;)

פורסם

דווקא פיצה מטר יצא לי לאכול 3 פעמים...ובפעם הראשונה היה טעים בפעם השניה ממש לא ובפעם השלישית פתאום היה שוב טעים  ;D

(טעמתי גם TWO KINGS, 2 FOR 1, פצץ, DOMINOS ועוד כמה לא מוכרות שהן מקומיות )

אם אתם שואלים אותי, שום פיצה לא שווה את הכסף לפחות בישראל ( הכי טוב להכין בטאבון למי שיש בבית)

אח שלי אמר בזמנו שPIZZA MEXICANA טובה..(יש להם סניף במרכז ת"א)

ואבא שלי הזכיר לי שהיינו אוכלים קבוע באנגליה ב- deep pan פיצה משפחתית צמחונית..ולטענתו זה היחיד שבאמת טעים

פורסם

פיצה הוליווד בפרדס כץ ה-פיצה שאכלתי.

פורסם

פיצה סברי!! :xyxthumbs:

פיצה לפנים כול ביס שורף חושים!! :silly:.. רק מי שגר קרוב לנהריה יכול להנות ממנה :)

פורסם

פיצה פיצוצית בקרית שמונה :xyxthumbs:

ויש איזה פיצריה בכרמיאל של איזה ערבי פיצה מה זה טעימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים