עבור לתוכן

מחשב ליישומים גרפיים ב7000 ש"ח בערך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה חברים, אני בודק הצעות כדי לקנות בקרוב. האמת שערזתם לי הרבה.. אני יודע שהכל שאלה של תקציב וכמו שכבר ראיתי אפשר להתפרע ממש ולקחת מוצרים שייקרו את המערכת באלפי שקלים...:) כרגע אני בעיקר מתלבט האם להשקיע ובאמת לקחת דואל קור או להסתפק באפשרות האחרת.

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תעשה את הטעות הזאת!!!

זכרון תמיד תוכל לקחת קטן ולהוסיף וכו'.... מעבד זה דבר יקר ואתה ממש צריך אותו לעבודה שלך.. תתגמש בדברים אחרים לא במעבד... אלא אם אתה כל שנה שנתיים קונה מחשב.

3800X2 למחשב שלך זה חובה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קבלתי הצעה עם מארז של ISTAR או משהו כזה... שווה משהו?

פורסם

לא שמעתי בחיים על מארז כזה.

ספק.. שמעתי.. מארז לא.

עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי ביקורת אחת או תמונה מאפנה של המארז... מה שאני יודע שהוא בא עם ספק 400W או 500W.

פורסם

תודה חברים, אני בודק הצעות כדי לקנות בקרוב. האמת שערזתם לי הרבה.. אני יודע שהכל שאלה של תקציב וכמו שכבר ראיתי אפשר להתפרע ממש ולקחת מוצרים שייקרו את המערכת באלפי שקלים...:) כרגע אני בעיקר מתלבט האם להשקיע ובאמת לקחת דואל קור או להסתפק באפשרות האחרת.

השאלה היא מה סדר העדיפויות שלך. אם זה עריכה אז אני חושב שמומלץ 2 גיגה זכרון ומעבד כפול ליבה כבסיס.

יופי אחלה מפרט...... אבל בכלל לא חרגת....

אולי לא שמת לב הוא רוצה LCD ועוד 19 אינץ והכל ב-7000.. חפיפ אז חרגת באיזה 2500-3000 ש"ח לא משהו רציני... :smile1:

אני יודע לקרוא עברית גם בלי העצות שלך. כשבן אדם קונה מחשב לעריכה, אז כדאי שידע מהן האפשרויות ומהו הרצוי. משם תמיד אפשר לרדת למפרט כמו שלך או לחילופין להשתמש למשל במסך קיים עד שיתפנה תקציב גם למסך טוב. ורק לעניין החשבונאי, מסך 19" טוב CRT אפשר להשיג בהרבה פחות מ 2500-3000 ואפשר באותו מחיר להשיג גם 17" LCD טוב.

קבלתי הצעה עם מארז של ISTAR או משהו כזה... שווה משהו?

מעניין עוד איזה זבל דחפו בהצעה :smile1:

פורסם
  • מחבר

מה שאני התחלתי להבין זה שצריך להשקיע מחשבה גם במארז ובקירור. במיוחד אם אני קונה דואל קור.

כרגע מה שאני חושב לקנות זה באמת AMD 3800+ דואל קור, עם 6600GT, כנראה שאני אתחיל עם 1GB זיכרון.

מה שאני רוצה להבין כרגע זה האם הלוח אם שלי צריך להיות SLI או לא? וראיתי שיש המוווווווון אפשרויות של מארזים, אז קשה לבחור. אני לא צריך אחד שיהיה בו חלון גדול או שניתן יהיה לפתוח אותו בקלות אלא משהו שיהיה שקט ואסתטי וכמובן אמין.

ככל שמתעמקים יותר יש יותר אפשרויות...

פורסם

שקט והכי חשוב מעולה.: ARCTIC COOLING Silentium T2 הצעתי לך כבר...

SLI אתה לא צריך את זה אני במקומך מוותר.

אלא אם כן אתה גיימר וגם יחלקו על זה לא מעט אנשים...

פורסם

הסיילנטיום לפי מיטב זכרוני לא שקט כפי שעושים ממנו והספק שלו לא מדהים. אני הייתי מעדיף בגדול את ה 6A19 שבנוי היטב וגדול יותר ומאוורר יותר עם ספק יותר איכותי.

לגבי 6600GT - עדיף להוסיף כמה שקלים ולקחת X800GT עם 256 זכרון או GTO עם 12 צינורות. אני זוכר שהיה פה איזה משתמש של AVID שאמר שנדרש כרטיס עם 256 לפחות ורצוי NVIDIA אז כדאי שתבדוק את הנושא עם התוכנות שלך כדי למנוע מצב ש 6600GT עם 128 זכרון יפריע לך.

פורסם

לא עדיף כבר מקינטוש?

פורסם

לא עדיף כבר מקינטוש?

לעבודה נטו גרפיקה? עדיף. :xyxthumbs:

פורסם

הסיילנטיום לפי מיטב זכרוני לא שקט כפי שעושים ממנו והספק שלו לא מדהים. אני הייתי מעדיף בגדול את ה 6A19 שבנוי היטב וגדול יותר ומאוורר יותר עם ספק יותר איכותי.

דווקא קראתי תגובות עליו (אני מתווכן לקנות אחד בקרוב) ובסה"כ הרבה מאוד אנשים מרוצים מרמת השקט שלו, ותלונות על הספק בכלל לא היו

פורסם
  • מחבר

הייתי קונה מק אבל אני גם משתמש במחשב לדברים רגילים והאמת שעד כמה רע שזה יישמע, התרגלתי לחלונות :(

אני אקח את ההצעות שלכם ואתחיל לחפש הצעות מחיר

פורסם

בכבוד.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

מארז קטן יחסית

PRO

Excellent airflow / cooling

Pretty quiet in normal use

Good one package deal

Nice compact size

Sturdy steel chassis

Decent styling

Very effective HDD Muffler

Very good quality PSU במחיר שלו אפשר להשיג ספקים הרבה יותר טובים

CON

PSU fans get loud under load

Cheap plastic

No filters!

HDD installation a bit clumsy

Poor base / chassis integration

Short front panel cables

http://www.silentpcreview.com/article216-page7.html

פורסם

מארז קטן יחסית

PRO

Excellent airflow / cooling

Pretty quiet in normal use

Good one package deal

Nice compact size

Sturdy steel chassis

Decent styling

Very effective HDD Muffler

Very good quality PSU במחיר שלו אפשר להשיג ספקים הרבה יותר טובים

זה לא אומר שהוא לא איכותי

CON

PSU fans get loud under load

Cheap plastic

No filters!

HDD installation a bit clumsy

Poor base / chassis integration

Short front panel cables

לא נראה לי שהספק יהיה תחת עומס אם הוא לא יצרוך ממנו יותר חשמל ממה שצריך

פילטרים אפשר להכין

לא נראה לי שהאיכות פלסטיק כל כך גרועה שהיא לא תחזיק את המארז עומד

http://www.silentpcreview.com/article216-page7.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים