פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר כי הוא עושה לי הודעת שגיאה OC FAILD BLA BLA, שבכלל לא עשיתי אוברקלוק ... וקראתי על זה איפשהו באינטרנט .. ואמרו שהביוס שלי ישן וזה תופעה מוכרת ואני צריך לעדכן ..
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים לא כול דבר שרשום OC מתכוונים לoverclockאתה יכול לתת את הודעה המקורית ולא bla bla ?
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר לאלא היה over clock סתם רשמתי קיצור OC ח ...בקיצור עם למישהו יש מושג איך אני מגתקין את הביוס אז שינסה לעזור לי .. תודה רבה רבה !
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר לא הבנתי כלום מהם ...אם מישהו שעידכן פעם ביוס של ASUS ויכול להסביר לי איך .. אני אודה לו
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-usההוראות ממש ברורות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.