פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלהאם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים איזה מערכת יש לך...(אם היא חדשה יחסית אני בספק אם תמצא משהו בסביבות ה350..)המחשב ישאר דלוק עד שלUPS תגמר הטעינה..ואז יתכבה אוטומטי..(תלוי גם איזה אל ספק..)
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר יש לי מחשב חדש וחזק האם תוכל להביא לי אל פסק שיכבה לי את המחשב באופן טוטומטי שלא יפגע במערכת כי ללא זה אל פסק לא יעזור לי במקרה וההפסקה תקרה בלילהאם תוכל תן לי כמה מוצרים בטווח מחירים ואראה אם זה מתאים ליתודה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים לא יודע ב350 שקל בערך (הספק אני מתכוון)מממממממממש לא עוזרתסייר קצת באתר של Thermaltake תראה איזה ספק דומה לשלךאו שתבדוק בחשבונית
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים יש בעיה אחת איתו - חוסר מידעאין מידע על יעילות, אין מידע על הערך של ה PFC, אם הוא אקטיבי או פאסיבי (אני מניח פאסיבי בגלל שלא ציינו)בכל מקרה לא תמצא אל פסק שיחזיק את המפרט הזה עם הספק הזה במחיר הזה
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר בגלל זה ביקשתי שתביאו לי כמה אל פסק ללא קשר למחיר הנ"ל ואני יקבל החלטה תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים בכל מקרה לא תמצא אל פסק שיחזיק את המפרט הזה עם הספק הזה במחיר הזהלא מדובר על כך שהוא יחזיק אותו לזמן יותר קצרהוא פשוט לא יחזיק אותוזה ביזבוז של 350 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.