עבור לתוכן

prince of persia: the two thrones סיימתי את המשחק

Featured Replies

פורסם

:yelclap: משחק יפה ביותר שלא בייש את הטרילוגיה של הנסיך הפרסי דיי קל לטעמי אבל עשו עבודה טובה עם המשחקיות בכלל כל העלילה מעניינת וחבל שלא עשו כמו בשני שכל הסרטונים והדברים שאתה רואה מתחברים לאט לאט אחד עם השני ואז אתה קולט דברים

פה אין את זה זה פשוט עלילה בלי תחכומים וסוף שכמובן אני לא יספר עליו חוץ מזה שהוא אחד הקלים ביותר!

אבל בגדול עם תשאלו אותי איזה משחק הכי יפה מבין השלושה זה הראשון מבחינת הסיפור והשני והשלישי אהבתי אותו דבר מבחינת המשחקיות בהם

עכשיו סיימתי וחבל חבל שנגמר עכשיו שוב לא יהיה לי מה לשחק :kopfpatsch:

פורסם

מאיפה הורדת אותו... סליחה אם אסור לשאול על ווארז

פורסם

אתה יודע שאסור לשאול ובכל זאת אתה שואל? נוספה לך אזהרה

פורסם

לפי מה שהוא נראה,הוא באמת משחק טוב!

רק חבל שאני הפסקתי באמצע כל משחק

בראשון הפסקתי בערך ב 30% ובשני הפסקתי ב 10%

ואין לי כוח עכשיו לגמור את שניהם. :bash:

דבר אחד אתה יכול להיות בטוח

שאתה חרשן באופן מטורף!

בכלל שמתי לב שב HWZONE רוב המשתמשים גומרים תוך יומיים את המשחקים חח

אני גמרתי את QUAKE 4 תוך 4 ימים(זה השיא שלי) :silly:

פורסם

איך סיימת אותו כבר? יא חרשן :P

זה משחק קל לאללה, והוא מאוד מאוד מאוד דומה לwarrior withinכל משחק שאני משחק אני מפסיק באמצע כי אין לי כוח כבר

מקסימום שאני משחק זה 3 שעות ביום, וזה המקסימום בד"כ שעה...

עדיף ככה :) לא משעמם

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי... הצבתי לעצמי גבול של שעתיים ביום ככה שאני יוכל "להנות" ממנו לזמן רב יחסית

אבל הוא כל כך קל וקצר שזה פשוט אסון

החלק היחידי שנתקעתי בו מעט זה הבוסים של 2 הלוחמים אחד עם חרב ואחד עם גרזן עד שהבנתי מה הם רוצים.........

אם יש שאלות אשמח לעזור

נ.ב.

בדרך כלל אני לא חרשן אבל שמדובר במשחק שציפיתי לו כלכך אני פשוט חייב

פורסם

בהחלט מישחק מעולה.... קצר ולעניין והקטע עם ההיתגנביות ממש מהנה אני הייתי עושה קטעים מחדש רק בישביל להיתגנב עליהם (בעיקר מסביב לעיגולים האלו שלא יצא עליי תיגבורת)

ספויילר*

אז רגע זה הסוף של הטרילוגיה? כי אין לו עוד אויבים אף אחד לא מת (חוץ מהאבא והבחורה ההיא אבל הוא חיי בלעדיהם) הוא הבין את הטעויות ולא ינסה לתקן והוא עם הנסיכה... אז מה קורה?

פורסם

החלק היחידי שנתקעתי בו מעט זה הבוסים של 2 הלוחמים אחד עם חרב ואחד עם גרזן עד שהבנתי מה הם רוצים.........

אם יש שאלות אשמח לעזור

איך לעזאזל עוברים את שני הלוחמים האלה?!

אני יודע שצריך לתת מכות לבחור עם החרב ואז הלוחם עם הגרזן תוקע את הגרזן שלו ברצפה וצריך להרביץ לו באותו רגע...

אבל אני פשוט לא מצליח! אני תקוע על השלב הזה כבר יום שלם ורק מלראות אותם שוב ושוב בא לי כבר להקיא!!!!!!

אין איזה צ'יט שאני פשוט לא אמות ואוכל לנצח אותם? אני משתגע כבר ומת לסיים את המשחק

למישהו יש טיפ?

פורסם

מה הבעיות הבחור תוקע את הגרזן באדמה תתחיל להרביץ לו וזהו... ככה תעשה עד שיגמר

ועזוב את הבחור עם החרב

פורסם

מה הבעיות הבחור תוקע את הגרזן באדמה תתחיל להרביץ לו וזהו... ככה תעשה עד שיגמר

ועזוב את הבחור עם החרב

הבעיה היא שהוא לא עוזב אותי ;D

פורסם

תעשה את הטריק שלי.

אחרי שהבחור עם הגרזן תוקע אותו באדמה, תתחיל לתת לו קומבואים נחמדים, ואז שהבחור עם החרב מאחוריך פשוט תעשה קפיצה מעל הבחור עם הגרזן.

וככה אתה יכול להמשיך להרביץ לו בלי שהשני יפריע לך עד שהוא יעשה את ההיקוף.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז דבר ראשון גם אני שברתי תראש הרבה עליהם

וקודם כל מרביצים לזה עם החרב עד שזה עם הגרזן קופץ ונתקע בריצפה אתה מרביץ לו הוא משתחרר יורד לו חיים

ככה עושים פעמיים שלש

ואז שהוא נתקע שוב עם הגרזן הולכים מאחוריו ולוחצים E ואז לוחצים מכה עם העכבר כשהסכין בצבע כחול  יורד לשניהם חיים

עושים עוד פעם מכות רגילות לזה עם הגרזן כמה פעמים ואז שוב E

נ.ב אני חייב לציין שזה החלק הכי קשה בכל המשחק!!

הבוס הסופי ממש חלשלוש לעומתם

פורסם

אני חייב לציין שהקטע הזה מביא אותי לסף ייאוש... כל כך נהניתי מהמשחק עד לכאן

כמה זה קרוב לסוף? (בלי לציין ספויילרים)

פורסם

אני נמצא עכשיו בביוב הזה.. אחרי שהפכתי לאפל..

עכשיו אני בקטע שנלחמים מול היצורים הירוקים וגם יורדים לי החיים, מה עושים?

פורסם

אני דיי בהתחלה ואני תקוע בבוס שצריך להפוך אותו לעיוור. אני לא מצליח לעוור אותו. אני מטפס על אחת משני הפלטפורמות אבל כשאני קופץ עליו (ע"י לחיצה על מקש ה-E כשהמסך זוהר) הוא מכה אותו בכתף ולא בעיניים ושנייה אחרי זה הוא תופס אותי וזורק אותי לרצפה. מה עושים? איך פוגעים לו בעיניים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים