עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SAMSUNG SYNCMASTER 930B "19 - בעיית רזולוציה\איכות

Featured Replies

פורסם

שלום. היום קניתי את המסך. אני מחבר אותו בחיבור DVI-D. המחשב עולה - הכל טוב. רואים סוף הדרך. מעולם אחר. בעיקר עוד כשזה 19.

בקיצור - אני מנסה לראות תמונות. לראות איך רואים. - הכל טוב. אבל כשאני מנסה לנגן סרט - זה פותח את הסרט בהתחלה (עם התוכנות WINAMP, MICRO DVD PLAYER וMEDIA PLAYER) במצב בינוני. (גודל המסך). - ורואים מצויין. חד נקי ומושלם. אבל כאשר אני עושה FULL SCREEN עם שלושתן - פתאום לא רואים טוב. אבל ממש לא רואים טוב. התמונה כבר לא חדה, הצבעים לא חלקים, הצבעים אותו דבר, אבל האיכות נהיית גרועה. אבל רואים טוב רק כשזה לא FULL SCREEN. זה קורה כאשר אני על כל הMODE שיש חוץ מהMODE TEXT. כי שם התמונה חשוכה ולא רואים כלום. (כמו במסך הCRT 17 שהיה לי).

חשבתי אולי זה הSHARPNNES - אבל לא. הורדתי אפילו ל-0 ועדיין ככה. רק כאשר זה על MODE TEXT ונורא חשוך - אז לא רואים.

ויש עוד בעיה - יש בכמה מקומות שזה מראה לי את הטקטס לא ברור. לא חד וקצת אפילו שבור כזה. רק כאשר אני מוריד את הSHARPNESS ל24 - כן 24 - אז רואים טוב - אבל מטושטש. כל סרט שפתחתי - אותו דבר.

בקיצור - אני לא יודע מה הבעיה. אשמח לעזרה בנושא. עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

לדעתי אתה מגדיל את סרטים לרזולוציה גדולה יותר משלהם ואז ברור שלא תיראה אותם טוב.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אתה מגדיל את סרטים לרזולוציה גדולה יותר משלהם ואז ברור שלא תיראה אותם טוב.

אני פשוט עושה FULL SCREEN. איך אני עושה את הגודל הנכון והמקורי? בלי כל זה? כי זה עושה לי FULL SCREEN לגודל של המסך - ואולי בגלל זה, זה ככה.

פורסם

כשאתה מגדיל סרט לכל המסך והזולוציה שלו מלכתחילה הרבה יותר נמוכה מזאת של המסך אז נוצר מצב שבו המחשב מתחיל למתוח את התמונה. הוא לא יכול להוסיף מידע לתמונה והמתיחה גורעת מאיכותה. עשה ניסוי בצייר לכווץ ולמצוח שוב ושוב תמונה מסויימת ותיווכח בתוצאות. זה לא קשור למסך.

פורסם
  • מחבר

כשאתה מגדיל סרט לכל המסך והזולוציה שלו מלכתחילה הרבה יותר נמוכה מזאת של המסך אז נוצר מצב שבו המחשב מתחיל למתוח את התמונה. הוא לא יכול להוסיף מידע לתמונה והמתיחה גורעת מאיכותה. עשה ניסוי בצייר לכווץ ולמצוח שוב ושוב תמונה מסויימת ותיווכח בתוצאות. זה לא קשור למסך.

אז מה עושים? לקחתי את המסך הזה במיוחד בשביל סרטים... ומה עם הבעיה של חוסר חדות ואיכות הטקסט?

פורסם

תוריד סרטים באיכות גבוהה וברזולוציה גבוהה.

פורסם

תוריד סרטים באיכות גבוהה וברזולוציה גבוהה.

עידוד לווארז? LoL

פורסם

טוב זה היה די ברור שהסרטים שיש לו הם לא חוקיים כן....

ובמקום להגיד דברים לא מועילים תנסה לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.