עבור לתוכן

ת'רד שיתופי: הדרך הטובה ביותר לפרסם מוצר או תופעה, משהו טוב.

Featured Replies

פורסם

הורד זה בגלל שאני הומו..

ומבקרים יש כמו זבל מבקרים בונים אין הרבה אני לא בא לרדת עליו או משהו רק הערות בונות ועוד מביא דוגמאות שיראה אז מה הקטע..

ולמי שלא איכפת מהגרפיקה עדיף שלא ידבר..

פשוט איפשר לרשום שורה רגילה וזהו..

ואתה לא יכול להיות אבא שלי ואם באמת היית בעל חברת פירסום היית אמור לדעת שהכישרון שיש לו(כישרון מדהים) לא מספיק..

בפירסום אתה לא אמור להצחיק אתה אמור למכור...יש עוד הרבה תחומים נלווים לזה ואם באמת היית פירסומאי היית יודע שאפילו מודעה הכי מקורית לא תמשוך שום עיין ללא עניין גראפי חיצוני מושך..

ובא תנסה להתקיל אותי תן לי נושא לפרסם אני ישב על זה קצת זמן ויראה איך ויחזור לפה עם הפירסום..

והורד זה לא בגלל שאני הומו זה בגלל פוסטינור 2 מכירים?? אז גם אצלם זה בורוד..

• תגובות 81
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב יאללה איזה באסה איתכם.... כן ירדתי לא ירדתי (האמת שזה אשמתי ;D )

מהקו הזה מפסיקים לרדת\להתנצל וחוזרים לנושא.

ירידות\התנצלויות ^

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

חוזרים לנושא התרד V

רוצים תמונות!!!! רוצים תמונות!!!! רוצים תמונות!!!! רוצים תמונות!!!! רוצים תמונות!!!! רוצים תמונות!!!! :xyxthumbs:

פורסם

של CELEמשו זה תמונות חמודות.

הכל מה שחם נחמד.

של PYROMAN יפה. ^_^

(וזה ורוד כי זה הלצה על פוסטינור2, -_-)

פורסם
  • מחבר

תודה על העידוד, עוד תמונות בדרך :)

אני חושב על רעיונות..

הורד זה בגלל שאני הומו..

ומבקרים יש כמו זבל מבקרים בונים אין הרבה אני לא בא לרדת עליו או משהו רק הערות בונות ועוד מביא דוגמאות שיראה אז מה הקטע..

ולמי שלא איכפת מהגרפיקה עדיף שלא ידבר..

פשוט איפשר לרשום שורה רגילה וזהו..

ואתה לא יכול להיות אבא שלי ואם באמת היית בעל חברת פירסום היית אמור לדעת שהכישרון שיש לו(כישרון מדהים) לא מספיק..

בפירסום אתה לא אמור להצחיק אתה אמור למכור...יש עוד הרבה תחומים נלווים לזה ואם באמת היית פירסומאי היית יודע שאפילו מודעה הכי מקורית לא תמשוך שום עיין ללא עניין גראפי חיצוני מושך..

ובא תנסה להתקיל אותי תן לי נושא לפרסם אני ישב על זה קצת זמן ויראה איך ויחזור לפה עם הפירסום..

והורד זה לא בגלל שאני הומו זה בגלל פוסטינור 2 מכירים?? אז גם אצלם זה בורוד..

אני מתנצל, לא התכוונתי להעליב אותך עם ה "מה הקטע של הורד",

אם זה הכאיב לך אני ממש מצטער.

חבר'ה, אתם יכולים לתרום תמונות גם,

אבל מצחיקות, כן?

פורסם

fghftghfghgfh0oe.jpg

;D

פורסם

איכססססססססססססססססססססס

חחחחחח זה מגעיל :lol:

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol::screwy:
פורסם

:lol: :lol: :lol:

שיט האחרון קרע אותי!

איפה מצאת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

פורסם

על זה מגיע באן. מה זה הגועל הזה?

פורסם

מה באן? , קצת הומור ;D

פורסם
  • מחבר

זה מצחיק, אבל הוא צודק.. קצת מוגזם. אבל אם כבר, שים את זה בקישור, זה לא ממש נעים כשזה בא על הפנים. טוב? :xyxthumbs:

ואני עדיין חושב על רעיונות לתמונות..

פורסם

שתוק, משחיט.

Kobayashi, בזו אני ממנה אותך לחבר בכיר ב"וועדות ההתנגדות של הסמור" ואחראי לענייני ג'יהאד בגבולות אירופה. אתה תקבל מפתח לרחפת שלך וכלי הנשק מחכים לך בשדה התעופה. ברכותי, חבר, נכנסת למעגל מצומצם ואיכותי.

פורסם

:-X

[attachment deleted by admin]

פורסם

שתוק, משחיט.

Kobayashi, בזו אני ממנה אותך לחבר בכיר ב"וועדות ההתנגדות של הסמור" ואחראי לענייני ג'יהאד בגבולות אירופה. אתה תקבל מפתח לרחפת שלך וכלי הנשק מחכים לך בשדה התעופה. ברכותי, חבר, נכנסת למעגל מצומצם ואיכותי.

*בוכה בכי בלתי נישלט* *מצדיע!* *בוכה עוד קצת*

rockford אחלה אהההמ ... סיבים אופטיים :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

חח גם אני בצחוק.

מה באן? , קצת הומור ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים