עבור לתוכן

CREATIVE מציגה, המתחרה של APPLE IPOD VIDEO !!!

Featured Replies

• תגובות 48
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא נרא הלא רע בכלל, למישהו יש מושג כמה יעלה בארץ ומתי בכלל יגיע? :smile1:

פורסם
  • מחבר

קודם שיצא בחו"ל, אחרי זה אפשר לחשוב מתי היבואנים, איסטרוניקס יביאו אותו...

אני בכלל לא יודע אם הם מביאים דגמים יותר פרקטים כמו הנגן ZEN MICRO PHOTO, אבל אולי תשלח להם מייל ותשאל...

פורסם

הם פשוט העתיקו את העיצוב של הנאנו ושל הפוטו ושילבו בינהם בצבעים שונים.. קצת מגעיל אבל שיהיה.. (חברה בגודל של קריאטייב לא יכולה לעצב משהו בעצמה?..)

ואיך הסוללה מנגנת ווידאו 4 שעות, אבל אודיו רק 14?

פורסם
  • מחבר

ואיך הסוללה מנגנת ווידאו 4 שעות, אבל אודיו רק 14?

:s05: :s05: :s05:

פורסם

המעבר הזה לסטאנדרט של 30 ג'יגה מוצא חן בעיני.

פורסם

השאלה האם הוא תומך בOGG

פורסם

באמת העיצבו די מועתק...

זמן בטרייה ארוך יותר ויותר פורמטים אך רזולוציה מעט פחות טובה. מישהו יודע לגבי FPS?

ICEBREAK, הרזולוציה היא 320X240...

פורסם

זה אחד ההעתקות הכי זולות שראיתי בחיים שלי!

זה נראה בדיוק כמו האיפוד!

Psycho Mantis צודק לא יכלו לחשוב על משהו מקורי!?!?

פורסם

:s05: :s05: :s05:

האייפוד החדש (הדגם של ה-30 ג'יגה) מנגן שעתיים ווידאו, ו-14 שעות אודיו.. נראה לי מוזר שקריאטייב הצליחו איכשהו להכפיל את זמן הווידאו ולא הצליחו כבר על הדרך לדחוף עוד זמן סוללה לאודיו..

פורסם
  • מחבר

זה לא שהם הצליחו, הם פשוט כנראה בסה"כ משתמשים ב DSP אחר שעובד שצורה אחרת ועל כן מציג ביצועים אחרים.

פורסם

עוד אין מספיק נתונים על הנגן ובטח לא ביקורות אז מוקדם להסיק מסקנות (למשל 4 שעות באיזה ביטרייט ? רזולוצייה ? וכו' ....)

קריאטיב התחילה להעתיק מאייפוד כבר כשיצא נגן הPMP שלה (שנראה לא רע) - שם היא "העתיקה" את הממשק. וזה לאו דווקא דבר רע , עדיף ממשק זהה ונוח מאשר ממשק שיהיה פחות נוח רק כדי להיות "שונה מהאייפוד".

והמחיר , עד כמה שאני זוכר ממה שראיתי הוא 30 דולר יותר מהאייפוד החדש (330 דולר).

ד"א - אמנם לא ניסיתי בקריאטיב , אבל ניסיתי לראות כמה פרקים של סיינפלד (מDVD) באייפוד תוך כדי נסיעה באוטובוס וזה דווקא ממש נחמד (אני לא בן אדם שצופה בטלווזיה). האיכות טובה מאוד , הרזולוצייה מספקת לכל דבר , וגודל המסך באמת מספיק לסידרה כמו סיינפלד ולנסיעה באוטובוס. לגבי סרטים זה נראה לי לא ממש לעניין , אמנם האיכות טובה מאוד ואין בעייה להתחיל לראות סרט , אבל עדיין: בסרטים יש המון פרטים קטנים, נראה לי שלא הכי נוח להחזיק מכשיר נייד באוטובוס ולבהות בו במשך שעתיים.. אבל הבעייה הכי גדולה - איפה בדיוק מוצאים בישראל שעתיים רצופות מחוץ לבית בלי לעשות משהו אחר ?! את זה עדיין לא הבנתי ...

פורסם
  • מחבר

הקטע של הנגנים (אם יש TVOUT), זה למשל להביא ולראות סרטים אצל חברים וכו'...

ועוד דבר, לכל אלו שאומרים ש CREATIVE מעתיקים מ APPLE, שימו לב לכתבה הזו:

http://www.tgdaily.com/2005/12/09/creative_threatening_to_sue_apple/

בו רומזים כי דווקא CREATIVE המציעה את הממשק הזה לפני APPLE והגישה פטנט לפני ש APPLE יצאו עם ה IPOD בכלל, ועכשיו שהם קיבלו אותו, הם שוקלים להתחיל לתבוע את APPLE על הנגנים שלה...

פורסם

ממממ... נשמע ממש מעניין, בסוף עוד אפל תשלם תמלוגים לקריאטיב :) אבל מה שמוזר הוא שהרי מדובר במכשירים לצרכנים ביתיים, משהו נפוץ , ולא זכור לי נגן של קריאטיב מהעבר עם ממשק דומה, למרות שזה בהחלט הגיוני.

ועוד דבר מבאס בנגן החדש שעכשיו ניזכרתי - העובי , הוא עבה כמעט פי 2 מהאייפוד. אם האייפוד היה כזה עבה אני מניח שהיו לו בין 30 - 50 שעות מוזיקה ובין 5 - 8 שעות ווידאו.

וד"א לפי הפרטים כרגע יש לקריאטיב 11 שעות נגינת מוזיקה ולא 14.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים