פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה...והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזוגם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר)מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים ברגע שעידכנת קושחה וזה עדיין עובד אז כנראה יש לך את הנתב שאתה חושב שישתביא תמונות מסך של הבעיה
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר ברגע שעידכנת קושחה וזה עדיין עובד אז כנראה יש לך את הנתב שאתה חושב שישתביא תמונות מסך של הבעיהמהמהמהמהמהמהמה? הא?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מה לא מובןתביא תמונת מסך של ההגדרותאת המסך של בחירת שיטת חיוגהמקום שאתה אומר שאין L2TP
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר הראןטיים קוד וורז'ן הוא: 0.14w(jan 14 2003 16:05:43) והריי תמונה של הבעיה: בשדה המסומן פשוט אין l2tp
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אם למישהו היה מושג כבר היה עונה לךאתה יכול לנסות לעדכן קושחהואם קנית אותו בארץ אז אתה יכול גם להתקשר לפיקוק ולשאול אותם
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר אם למישהו היה מושג כבר היה עונה לך אתה יכול לנסות לעדכן קושחה ואם קנית אותו בארץ אז אתה יכול גם להתקשר לפיקוק ולשאול אותם לא יודע...ראיתי שלייט אמר לי לחפש ראןטיים קוד...אז אמרתי לעצמי שאולי הוא יוכל להגיד לפחות האם זה בסדר או אל... ניסיתי עידכון קושחה וזה לא עבד...כלומר...שום דבר לא השתנה את הנתב קיבלתי אחרי שזכיתי באיזושהי תחרות ככה שאין לי קבלה או אחריות או כלום...האם פיקוק יסכימו לעזור לי בכ"ז? מה גם שהוא דגם מיושן למדי...
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים רק עכשיו שמתי לב שאתה מדבר על דגם 6104W ולא על 6104Kהדגם הזה לא תומך בL2TP ואם אני לא טועה גם לא תומך בחיבור PPTP דרך הכבליםאבל אתה יכול לנסות לחבר PPTPהנה המדריך שלוhttp://www.edimax.com.tw/download/manual/BR-6104W_M.pdf
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים simla101, הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.