עבור לתוכן

נושא טיפה בעייתי... דפקתי את הדיסק המקורי של RA2, ואני לא מצליח להפעיל עותק צרוב

Featured Replies

פורסם

(RA2 = Red Alert 2)

היי חבר'ה ומנהלים:

למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו.

אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות.

בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור

ממש תודה!

פורסם

תפתח את החוברת ותראה מי הביא את זה לארץ.

תתקשר אליהם.

למרות שממש לא נראה לי שתקבל עותק חדש (אם בכלל עוד יש להם) כי כמו שאמרת עברו הרבה שנים.

פורסם

אם אני זוכר נכון זה חברת הד ארצי (בהצלחה למצוא איך לדבר איתם :) ).. אתה גם יכול לשלוח מייל למחלקת תמיכה של EA העולמית ולראות מה יש להם להגיד...

חוץ מזה (ואני בספק שמישהו יעזור לך עם משחק כזה ישן גם ככה), אתה יכול לחכות לגרסאת האספנים של כל 12 משחקי C&C ב 40$ שיוצאת לקראת סוף השנה.

ולא ברור לי מה הקטע של זה שאתה מנסה להשיג לא חוקי, אם אתה בוחר בדרך הזו, אז פשוט תשיג את מה שאתה רוצה, אתה לא צריך להגיד לנו את זה...

פורסם

אם אני זוכר נכון זה חברת הד ארצי (בהצלחה למצוא איך לדבר איתם :) ).. אתה גם יכול לשלוח מייל למחלקת תמיכה של EA העולמית ולראות מה יש להם להגיד...

חוץ מזה (ואני בספק שמישהו יעזור לך עם משחק כזה ישן גם ככה), אתה יכול לחכות לגרסאת האספנים של כל 12 משחקי C&C ב 40$ שיוצאת לקראת סוף השנה.

ולא ברור לי מה הקטע של זה שאתה מנסה להשיג לא חוקי, אם אתה בוחר בדרך הזו, אז פשוט תשיג את מה שאתה רוצה, אתה לא צריך להגיד לנו את זה...

גרסת האספנים לא תגיע לארץ נראה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים