פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים הייקניתי מחשב חדש,יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup.אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנטאיך אני עושה את זה,ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כאף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..).איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת?תודה תודהנועה
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים קודם כל השאלה הראשונה היא איך הרשת הביתי מחוברת פיזיתנתב שמחובר לאינטרנט וממנו למחשבים?מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט וממנו יוצא כבל לשאר המחשבים?
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר מחשב שמחובר לאינטרנט,וכל המחשבים מתחברים לראוטר, והמחשב שמחובר לאינטרנט משתף את האינרטנט לכולם...כמו שאני רואה הם כולם עובדים דרך workgroup השאלה, איך מתחברים לworkgroup, זה בטח מה שיחבר אותי אליהם ולאינטרנט, לא?0
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר סליחה,האינטרנט מחובר ישירות לראוטר, ואין לי מושג, איך להגדיר את זה......בקיצור, כל המחשבים בבית מחוברים לאותו הראוטר, וגם החיבור המהיר לאינטרנטוגם כל המחשבים מקושים בworkgroup (שאולי זה בכלל לא משנה...)
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים בדיוק ההיפךקודם בונים רשת עם IP וממנו מתחברים לאינטרנטורק בסוף מתחברים לWORKGROUPנתחיל בזה שנבדוק מה הIP בשאר המחשביםתכנסי במחשב אחר ל הפעלה-> CMDאם מופיע DHCP ENABLED : YES אז הנתב מחלק את הכתובות IPאם מופיע NO אז צריך להגדיר IP ידניתבמקרה הראשון את צריכה לבדוק במחשב החדש את אותה פקודה ולראות איזה IP הוא מקבל ואם DHCP מופעלאם הוא מופעל ואIP שונה ממה שיש במחשב השני אז כנראה בעיה בווינדוס (תגלי לנו מה התוצאה)אם הוא מכובה אז צריך להפעיל אותו על ידי הגדרות של החיבור רשתבמקרה בשאר המחשבים הוא מכובהאת צריכה להכנס להגדרות של הכרטיס רשת ולהגדיר ידניתGATEWAYSYBNET MASKIPאת שני הראשונים את לוקחת משאר המחשביםאת השלישי את צריכה לבדוק בכל המחשבים ועשות אחד שלא קיים בהם כשרק המספר הרביעי שונה
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר הלוואי וזה היה כל כך פשוטמה שמאוד מוזר, זה כאשר אני בודקת דרך הCMDהוא נותו לי תוצאות של ip,אבל כשאני בודקת דרך הlocal area connections אז אני רואה שלא מוגדר שם כלום......
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר ועוד משהו,כאשר אני מגדירה את ההגדרות האלה במחשב החדש,(מצאתי ip שאין ברשת, הגדרתי על המחשב השני)אבל כאשר אני עושה ping - לא עובד....וכאשר אני עושה ipconfigאז זה כותב לי את ההודעה הבאהwindows IP configuration
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר C:\Documents and Settings\user>ipconfigWindows IP ConfigurationEthernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.168.253 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.168.230C:\Documents and Settings\user>
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים קודם כל יש לך כפתור עריכה לתיקון ההודעה ואסור להקפיץ דבר שני תעשי מחלון CMD את הפקודות הבאות ping [url]www.hwzone.co.il[/url]ping 212.199.164.18 אם הוא מצליח לעשות פינגים אז יש לך אינטרנט במחשב
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי ping לכלום,אני לא מחוברת לכלום.......עוד פעם,מה שכתבתי קודם - הפלט של הcmd היה של המחשב שמחובר כבר לאינטרנטאבל הגדרתי את ההגדרות האלה, הגדרתי גם את אותו הDNS,אבל זה לא עבד....אחרי קצת בירורים אני רואה שיש כאן DHCP....איך אני מתחברת אליו? אני לא אמורה בכלל לכתוב IP הוא אמור לתת לי לבד לא?ואיך מתחברים אליו?
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אם מופעל בנתב DHCP אז תכנסי להגדרות של הכרטיס החיבורי רשתעכבר ימין על הכרטיס-> מאפייניםכללי-> TCP/IP -> מאפייניםותסמני קבלת IP אוטומטי
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר עשיתי את זה...עשיתי restart....ואז?אני צריכה להצטרף לקבוצה? או משהו? כי אין לי ping החוצה....
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים קודם כל יש לך כפתור עריכה לתיקון ההודעה ואסור להקפיץ בפעם הבאה הדיון יינעל. קחי לתשומת לבך.
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים חכי עם הקבוצהקודם צריך לסדר את האינטרנט ורק אחרי זה לטפל ברשת של הווינדוסאת בטוחה שהGATEWAY הוא כמו בשאר המחשבים?תנסי לעשות פינג לGATEWAY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.