פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים חייב עזרה מחבר'ה שיש להם פטורים כתובים (ב "מסדר חולים") בעיקר מחבר'ה שיש להם את הפטורים האלו.. - פטור ל7 שעות שינה- פטור ממשקל (משהו כמו החייל לא ירים משקל מעל X קילו -> ולא 10 אחוז ממשקל הגוף!)- עבודה משרדית בלבדחייבבבבבבבבבב אנשים שיש להם את הפטורים האלו (ולא, לא כדי לשאול איך קיבלתם..) אם יש לכם בבקשה תגיבו או תשלחו הודעה פרטיתתודה!
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים כשהייתי בצבא היה לי פטור מהרמת משקל עד 5 (ולפעמים 7) קילו ובאופן כללי אני מבין בפטורים (הייתי במדור שכתב את המערכת של הרפואה הצבאית).מה השאלה?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים לא נראה לי שיש לו שאלה, לדעתי הוא פשוט רוצה לסרוק את הפטורים ולזייף את השם שלו עליהם , לא רק שהוא רוצה לעשות בית זונות הוא גם רוצה להיכנס לכלא על שטות כזאת
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר נראה לך שאני מזייף? -_-"רוצה לדעת אם הפטורים האלו גורמים לך פטור אוטומטי משמירות.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אהה אז בזה אני יכו ללעזור, כשהתחילו לי בעיות גב בצבא קיבלתי פטור מלהרים מעל 7 ק"ג , וזה פטר אותי אוטומטית משמירות כי אצלנו השמירות היועם אפוד מלא וגלילון , שביחד עברו את ה7 ק"ג
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים נראה לך שאני מזייף? -_-"רוצה לדעת אם הפטורים האלו גורמים לך פטור אוטומטי משמירות.לא. לא אוטומטי ולא בכלל.7 שעות - תעשה שמירות יום ותלך הביתה לישון.פטור ממשקל (7 קילו) - רובה 3 קילו, 2-3 מחסניות עוד קילו וחצי, קסדה, אפוד וכל הבלאגן עוד קילו (בהגזמה) - עדיין נשאר לך מספיק משקל בשביל 2 ביג טייפון (מה תעשה איתו בשמירה, זה אני משאיר לך).עבודה משרדית - לא תופס לכלום. זה אפילו לא פטור רשמי - לכל היותר זה אומר שלא תהיה בשמש ותעשה עבודות רס"ר וגם זה בספק.בהצלחה בשירות.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים כשהייתי בצבא היה לי פטור מהרמת משקל עד 5 (ולפעמים 7) קילו ובאופן כללי אני מבין בפטורים (הייתי במדור שכתב את המערכת של הרפואה הצבאית).מה השאלה?חחחח מה אני בן 13 ועושה עם 4kg(הרבה)
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים חחחח מה אני בן 13 ועושה עם 4kg(הרבה)קראתי 6-7 פעמים ועד עכשיו אני לא מבין מה אתה רוצה. care to explain?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים תגיד שכואב לך הביצים כבר תקופה והופה קיבלתה פתור ממשקל אז יגעו לו בביצים חחח קראתי 6-7 פעמים ועד עכשיו אני לא מבין מה אתה רוצה. care to explain? סתם למה הוא מתבכין להרים משקולת של 7kg
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים סתם למה הוא מתבכין להרים משקולת של 7kgזה לא משקולות - זה משקל - זה עד כמה הוא יוכל להרים על הגוף שלו (לדוגמא, אם יש לו כאבי גב, זה יכול להחמיר אותם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.