עבור לתוכן

סעיה בקניית 6600GT

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה

קניתי 6600GT של לידטק

והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT

אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר

המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל

מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו

יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ

512 זיכרון של RAM

ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות

6600GT agp TV 128MB

חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש

• תגובות 41
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק כמה אתה מקבל בבנצ'ים

לפי זה תדע אם משהו לא בסדר בכרטיס או במערכת

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם

תחבר את המולקס לכרטיס מסך , יש כבל מולקס שיוצא מהספק כוח וחיבור חיצוני בכרטיס תחבר אותו לשם.

פורסם

וכמובן תבדוק את הגדרות המשחקים לעומת המצב הקודם.

פורסם

המשחק CODII בעצמו משחק כבד מאוד מבחינה גראפית

פורסם
  • מחבר

תחבר את המולקס לכרטיס מסך , יש כבל מולקס שיוצא מהספק כוח וחיבור חיצוני בכרטיס תחבר אותו לשם.

מה זה מולקז? אני לא יודע איפה זה הספק.. אני לא מבין בדברים האלה

ומה זה בנצ'ים?

פורסם

6600GT בחיבור AGP חייב לקבל עוד חשמל מלבד זה שהוא מקבל ישר מהלוח, כי הלוח לא מסוגל לתת לו מספיק.

אתה צריך לקחת את אחד המולקסים הפנויים שלך (החיבורים שיוצאים מספק הכח, כמו זה שמתחבר אצלך ל DVD או ל HARDDISK) ולתקוע אותו בזהירות במקום שסימנתי בתמונה:

עריכה:

הספק שלך נראה משהו כזה, והמולקסים מסומנים עליו

[attachment deleted by admin]

פורסם

תראה קודם כל יכול ליהיות שצריך לפרמט את הwindows שלך ולהתקין מחדש . דבר שני לשים ספק חזק מחברה טובה ולא ג'נרי ולחבר את כבל החשמל לכרטיס

דבר שלישי :בכל זאת אל תצפה ליותר מידי עם 6600GT ו512 זיכרון בAGP כי גם אני החלפתי לא מזמן ל6800GT ויש לי ג'יגה זיכרון והמשחקים זה עדיין לא מה שציפיתי לאחר שהחלפתי מ5700LE. דבר רביעי :אתה אולי במקרה אורן גזית מרמת השרון ? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

1. תודה רבה אחי אני ינסה את זה

2. לא אני לא אורן גזית חח

אבל אמרו לי הרבה שהכרטיס הזה חזק וטוב היום בשוק, לא הכי טוב אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשה בצורה טובה

איזה אחד אמר שכולאוף דוטי 2 עובד אצלו חלק בכרטיס הזה

והרבה מאד המליצו לי לקנות את הכרטיס וזה כזה לא הגיוני כי אפילו בהגדרות נמוכות (לא הכי) אז זה תקוע

פורסם

תראה קודם כל יכול ליהיות שצריך לפרמט את הwindows שלך ולהתקין מחדש . דבר שני לשים ספק חזק מחברה טובה ולא ג'נרי  ולחבר את כבל החשמל לכרטיס

דבר שלישי :בכל זאת אל תצפה ליותר מידי עם 6600GT ו512 זיכרון בAGP כי גם אני  החלפתי לא מזמן ל6800GT ויש לי ג'יגה זיכרון והמשחקים זה עדיין לא מה שציפיתי לאחר שהחלפתי מ5700LE. דבר רביעי :אתה אולי במקרה אורן גזית מרמת השרון ? :xyxthumbs:

:screwy:

פורסם
  • מחבר

חבר'ה מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר(כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה מראה לי את זה)

help0tx.th.png

הבנתי מזה שהכרטיס אולי פגום או משהו או שלא שמתי אותו טוב

אבל זה לא הגיוני כי משחקים לפחות עולים והתקנתי אותו טוב (אני חושב :screwy:)

פורסם

ממש לא! בשביל לא לפגוע בכרטיס הוא הורייד אותו למינימום ביצועים... נראה לי שהחשבל לא מחובר לכרטיס!

פורסם

ההודעה אומרת שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל ולכן כדי להגן מנזק וכדי שהכרטיס ירוץ בצורה בטוחה אז המעבד הגרפי שלו מוריד לו את הביצועים.... הפיתרון פשוט.... חבר את הכרטיס לחשמל!!!!!! :kopfpatsch::lol:

בעמוד הראשון של התר'ד היה הסבר דיי מפורט עם תמונות.... אין פה מקום לטעויות ..... :hi: ;D :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים