פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אפילו בשני כרטיסים שונים של nVidia אי אפשר... בינתיים אפשר רק בשני כרטיסים זהים של NVIDIA.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים דבר כזה זה חזון אחרית הימים! ששתי החברות שהן יריבות מרות מבחינה טכנולוגית ישתפו פעולה?
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים תאמת יכול להיות שיתוף פעולה אבל זה לא יהיה בזמן הקרוב...היה כבר כמה פעמים שדבר כזה קרה בין 2 חברות גדולות בעבר(לא בקטע של המחשבים או יכול שגם)
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים ואם הם יעשו את זה אז נדוויה תפסיד כי יש SLI בכרטיסי נדוויה אז הם יפסידו חחחחחח למה בכלל צריך את זה בכל מקרה כמעט ולא משתמשים בSLI אז למה שפתח את זה יותר מידי?!
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים ואם הם יעשו את זה אז נדוויה תפסיד כי יש SLI בכרטיסי נדוויה אז הם יפסידו חחחחחח למה בכלל צריך את זה בכל מקרה כמעט ולא משתמשים בSLI אז למה שפתח את זה יותר מידי?! לא הבנתי... למה הם יפסידו?
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים תגידו גם הצ'יפסטים של אינטל תומכים ב-sli או שאתה חייב לוח אינטל עם nforce 4?
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים תגידו גם הצ'יפסטים של אינטל תומכים ב-sli או שאתה חייב לוח אינטל עם nforce 4?לא אתה לא חייב NFORCE 4
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אתה בטוח?, זה חשוב.חחח לא יודע מה קרה לי אז אבל לא יש ציפסטים של INTEL שיש להם תמיכה בSLI אבל זה לא הכי חדשים זה קצת יותר ישנים..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אתה חייב צ'יפסט של NV הלוחות של אסוס עם ערכת השבבים 955X באחת הגרסאות של הביוס שלהם תומכים באופן לא רשמי ב CF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.