פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים שלום.אח שלי מחפש לעשות כמה סמלים לנוסחאות שהוא עובד איתם באוניברסיטה אבל הוא לא ממש מתמצא בWORDOMGA,כתב עלי כתב תחתי,חזקות,(למשל איך רושמים X בחזקת Y בWORD וכדומה..)
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים insert -> field -> EQ -> Equation Editorיפתח תפריט על כל האפשרויות שאתה צריך למשוואות
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר insert -> field -> EQ -> Equation Editorיפתח תפריט על כל האפשרויות שאתה צריך למשוואותאוקיי ובעברית איך אני נכנס לזה?
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים הוסף -> שדה -> עורך משוואות (אולי ?)בכל מקרה, זה לא תמיד מותקן (אצלי לא)...אני ממליץ בחום על תוכנה נורמלית בשם MathType שהיא EQ על סטרואידים, והתוכנה המועדפת על סטודנטים ובכלל לכתיבת נוסחאות ב Word
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים OMGA,כתב עלי כתב תחתי,חזקות,(למשל איך רושמים X בחזקת Y בWORD וכדומה..)הקטע של ה-equation ב-word באמת נחמד, אבל אם הוא צריך את זה ברמה נמוכה יותר (למשל, לא הרבה משוואות אלא סתם להכניס את זה בטקסט) אז אפשר בדרך יותר נוחה:כתב עילי ותחתי עושים ע"י סימון הקטע, כפתור ימני, יש שם משהו בקשר לפונטים, ופשוט מסמנים checkbox שאומר כתב עילי/תחתי.לגבי סמלים / אותיו יווניות וכו', אפשר לעשות insert-->symbol ולהכניס מה שרוצים. מנסיון, נוח להכניס שם קיצורים.כאמור, כל זה טוב אם רוצים להכניס דברים כאלה בטקסט. אם מתכוונים לכתוב הרבה משוואות אז באמת נוח לעשות את זה ע"יinsert-->object-->microsoft equation
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.