עבור לתוכן

לוח אם מקולקל...

Featured Replies

פורסם

אם נדפק לי הלוח אם...

כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות?

כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה

פורסם

להחליך לוח אם לוקח מקסימום 10 דקות. תתקשר אליהם ותשאל אותם.

פורסם

בעיקרון אם הוא תקול אז הם בודקים ובמקרים מסוימם מחליפים במקרים אחרים מתקנים..(לא משנה ממש איזה מקרה זה לא צריך לקחת שבוע..)

פורסם

הכל תלוי בחנות...

לי פעם היה לוח אם, שלקראת סוף תקופת האחריות שלו (נראה לי שנה), הגעתי לחנות בגלל בעיה וביקשתי להחליפו במסגרת האחריות. כמובן שכבר לא היה להם את הדגם במלאי והם אמרו שהדבר היחידי שהם יכולים לעשות זה לשלוח אותו לחו"ל ולקבל חלופי, תהלך שיקח בין שבועיים לחודש...

פורסם

לפני שמסרת את הלוח הם אמרו לך אם יש להם את הדגם הזה מהמלאי?

פורסם
  • מחבר

לא אמרו לי שום דבר!!!

אני אספר את הסיפור

לפני שנה וחודשיים קניתי בפנדה מחשב.יש לי אחריות על הלוח ל-3 שנים, ולפני כמעט שבועיים הוא נשרף.

יום רביעי שעבר שלחתי להם את הלוח בצירוף המעבד... ועד היום עוד לא קיבלתי שום עידכון לגבי מה מתקדם...

אני מתקשר אליהם כל יום והם מורחים אותי בתרוצים אחרים...

יום לפני ששלחתי את הלוח התקשרתי אליהם ושאלתי אותם מה התהליך של החלפת לוח אז אמרו לי:

1) שאני ישלח את הלוח

2) הם בודקים אותו במעבדה שלהם

3) רואים שזה באמת מקוקלקל ואז שולחים ליבואן

4) מחכים שהיבואן "יחליט" מה לעשות

5) רק אז אני אקבל לוח חדש/מתוקן

שלחתי את הלוח ביום רביעי שעבר, ועד עכשיו לא אמרו לי כלום, רק מתחמקים...

אמרתי להם שזה לא מעניין אותי כל התהליך שהלוח צריך לעבור... ואם הלוח מקולקל, ויש לי אחריות אז אני צריך לקבל אחד חדש כמה שיותר מהר... ולא לחכות ככה הרבה זמן...

עוד קטע שהרגיז אותי:

דיברתי עם המנהלת של החנות באותו היום ששלחתי את המשלוח... ושאלתי אותה מה אני עושה במקרה ואין להם לוח חלופי... אז התשובה שלה הייתה: "הפיתרון חייב להיות זהה או ברמה גבוהה יותר"... יעני היא לטובתי...

אז החלטתי לשלוח גם את המעבד כדי שאם לא יהיו להם לוחות 478, אז הם ייתנו לי לוח אחר, ואז אני אצטרך מעבד אחר אז שיחליפו לי...

ואז אמרו לי שאי אפשר... שאני אקבל לוח חדש אבל אני אשאר עם מעבד ישן שלא מתאיםם לסוקט!!!

מה זה הדבר הזה איזה חוצפה!!!

פורסם

שלח גם את הזכרונות (אולי אין יותר DDR, רק DDR2) ואת הכרטיס מסך (אולי אין AGP כבר, רק PCIE) ומה לא, אולי ישדרגו גם אותם...

פורסם
  • מחבר

אוי למה אתה מגזים...

הבנת בידיוק את הכוונה שלי

פורסם

הבעיה היא שאתה לא יכול לדעת אם אין להם באמת את אותו הלוח(למרות שאם הם שולחים את זה ליצרן אז לא צריכה להיות בעיה), או שהם פשוט רוצים שתקנה מהם גם מעבד חדש.

פורסם
  • מחבר

IceBreak:

אתה ממש לא צודק!

הם לא יכולים לתת לי לוח חלופי שאין לי מה לעשות איתו! בייחוד אם קניתי מהם את המחשב קומפלט!

אם אני יקבל לוח עם סוקט אחר... אז מה אני יעשה עם המעבד? יאכל אותו?

אני קניתי מהם את המחשב קומפלט (כולל הרכבה!!!)

זה שהם לא יכולים להשיג לי לוח כמו שאני רוצה זה לא אומר שאני אמור לקנות מעבד חדש!!!

ויודע מה?

נגיד שאין להם לוחות שעובדים עם DDR? אז אני אמור גם לקבל זכרונות חדשים!

אני קניתי מחשב קומפלט! ועכשיו בגלל שהם מכרו לי חלק פגום זה לא אומר שאני צריך להתחיל לקנות חלקים מחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים