פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים 1) מרוצה, אני רוצה להסתכל אחורה ולא להרגיש חרטה על שום דבר. (מבחינת קריירה, אני מניח שאני בדרך להיות מדען\ביולוג, וואטאבר יו וויש טו קול איט)2) לראות כל פינת עולם ברשימה שלי (ניוזילנד, קנדה, גרינלנד, יפן וזה עוד ממשיך)3) אני אסתפק כרגע בלמצוא לעצמי מישהי,אחרי זה נחיה ונראה.כבר ראיתי ימים טובים יותר, הגיע הזמן להתחיל למחוק מקומות מהרשימה. (כאילו, להתחיל לטייל בחו"ל)
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים לא משנה מה אתה עושה, לא משנה מה אתה מרגיש, אתה יכול לגרום לכך שלא תתחרט על מה שעשית. פשוט לא.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים 1. לחוות כמה שפחות בעדיפות ל-0 מקרי מוות של אנשים שאני אוהבת.2. להתקבל להנדסת אוירונאוטיקה וחלל ולהיות מצטיינת טכניון.3. להצליח בעבודה ולשמור גם זמן לתחביבים.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אני רוצה רק שני דברים 1. להיות מאושר בפשטות המושג "אושר" 2. להיות שלם עם עצמי אני בטוח שכולם יסכימו איתי
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים 1. סופרמן2. אבל שאני יהיה יותר חכם מהסופרמן האמיתי... (בואו נודה בזה, הוא יכול לשדוד בנק ולזיין דוגמניות) ועדיין תראו בסידרה איפה הוא גר ואת מי הוא מזיין3. ש 1 ו2 יקרו היום בערב
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים חברה אני מצטער אבל כולכם חולים מה אתם צריכים את כל הכסף בעולם כסף זה אמצעי לא מטרה אם יש לך הכל כבר מה אתה עוד צריך כסף ובחורות לכו תשיגו לעצמכם יא אפסים............... ועכשיו לרשימה 1. ללכת ללמוד פרמאקלצ'ר באוסטרליה. 2. אי קטן איפה שהוא על קו המשווה (בים) ושדה שלם של גאנג'ה וחוטי יבוש ותלייה.... 3. ושרוב האנשים שרשמו את הרשימה ימצאו חיים.... ומהר............. בנתיים אני מאושר ממה שיש לי.... :funn: :funn: ואם אפשר כזה לבן מגניב..........
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אני הייתי רוצה ככה:1.לא לשנות כלום בחיים שלי..(לא שהם מושלמים אבל זה יותר כיף ככה בלי לדעת מה יקרה@)2.כרגע אין לי חלום ממשי...אני מאמין שזה יבוא בהמשך3.הכי רוצה בעולם זה לא לשנות כלום ולראות לאן החיים יבילו אותך
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אני הייתי רוצה ככה:1.לא לשנות כלום בחיים שלי..(לא שהם מושלמים אבל זה יותר כיף ככה בלי לדעת מה יקרה@)2.כרגע אין לי חלום ממשי...אני מאמין שזה יבוא בהמשך3.הכי רוצה בעולם זה לא לשנות כלום ולראות לאן החיים יבילו אותךיאללה על מי אתה חושב שאתה עובד? ;D
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים החלום שלי או יותר אפשר להגדיר פנטזיה שלא תתממש היא להיות מפתח משחקים ברמה מאוד מאוד מאוד מאוד גבוהה ושאני מדבר על רמה מאוד גבוהה אני מדבר על חברות כמו בליזארד, Valve, ubisoft וכו' אבל שוב לצערי שזה יקרה הם אפסיים טוב בוא נחזור למציאות ;D לעסוק בכל תחום בשפות תכנות, מפתח תוכנה וכו'
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים OutRaGe כשתרצה מאוד "רחוק מאוד" תגיע רחוק... כשתרצה "קרוב"לא תגיע לכלום... אל תזלזל בעצמך.. שום אפסיים! הכל תלוי בך! איך אתה חושב שהם הגיעו לשם? רצון וחלום. גם אתה יכול להיות שם.. למקומות היכון זוז.......
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים OutRaGe כשתרצה מאוד "רחוק מאוד" תגיע רחוק... כשתרצה "קרוב"לא תגיע לכלום... אל תזלזל בעצמך.. שום אפסיים! הכל תלוי בך! איך אתה חושב שהם הגיעו לשם? רצון וחלום. גם אתה יכול להיות שם.. למקומות היכון זוז....... כמובן לא אמרתי שאני חס וחלילה מזלזל בעצמי אולי הצגתי את זה בצורה קצת מבלבלת אני ימשיך אחרי התיכון לעסוק בתכנות ולהתקדם מבחינת הרמה וגם בי יש נחישות ורצון להגיע לשם...אולי הצגתי את זה בצורה כזאת כי עכשיו (אני כולה בכיתה י') זה נראה קצת רחוק מדי בכל מקרה אני לא אפסיק לרצות לממש את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.