פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אני מקווה מקווה מקווה מקווה שזה היה !!!1.מנהל מיקרוסופט !!!2.אשמח לקבל את כול הידע שיש בעולם בנושא במחשבים !!!3.חיי נצח !!! (שיגידו לי בצבא בן כמה אתה אז אני יגיד 306)אני כבר מפנטז את החלום הזה !!!
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים היי שלא יחסר לי לחיות , ולהקים בית תמחויי על שם אבא ואמא שלי ז"ל . תחביבים , לקנות מערכת תופים לתופף לקנות טלסופ ענקי ולצפות בכוכבים . וגם לדוג דגים גדולים .
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר להישאר בגיל 14-18 !המחשב הכי טוב בעולם אחלה עתיד ק להוסיף איזה ילדה כוסית
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים 1) להיות טלפת (קורא מחשבות)2) אפשרות לראות את העולם בסלוו מושן 8)3) לגור ברמת אביב הישנה4) להרוג דיקטטורים באופן אישי5) לטוס במטוס על6) שלא יהיה צריך כל חודשיים לשדרג תמחשב
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים כסף והרבה. הקוניגסג (בצבע כתום בבקשה),הבחורות וה50K דולר ללימודים בפסדינייה יבואו לבד . היתי רוצה גם כוחות על, אבל אין לי כוח לניסויום חודרניים במתקן סודי שלא קיים על ידי ממשלת ארה"ב.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר 1. מהנדס שפרפרות2.סאונד חלומי3.אני חושב ש72 מיליארד דולר יספיקואתה רוצה לקנות את סין או מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.