עבור לתוכן

עזרה: איך אני יכול להגביל את ה Upload ברשת?

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת שמורכבת משלושה מחשבים ואני רוצה להגביל למחשבים מסויימים את ה Upload וה- Download. יש לי ראוטר של SMC והמחשבים מחוברים לראוטר.

איך אני יכול לעשות את זה?

תודה רבה!

שי.

פורסם

אני לא בטוח שבעזרת הראוטר הזה אתה יכול להגביל את רוחב הפס, הפיתרון הכי טוב זאת תוכנת "NETLIMITER" שמותקנת על כל מחשב שאתה רוצה להגביל.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שבעזרת הראוטר הזה אתה יכול להגביל את רוחב הפס, הפיתרון הכי טוב זאת תוכנת "NETLIMITER" שמותקנת על כל מחשב שאתה רוצה להגביל.

לא, ניסיתי את זה.

אני רוצה תוכנה או דרך כלשהי שמהמחשב שלי שבו נמצא הראוטר, אני אוכל להגביל את שאר המחשבים ברשת.

פורסם

אני רוצה תוכנה או דרך כלשהי שמהמחשב שלי שבו נמצא הראוטר, אני אוכל להגביל את שאר המחשבים ברשת.

אם הראוטר לא מאפשר את זה (תבדוק טוב באתר - אני עדיין לא ראיתי ראוטר לשימוש ביתי שמאפשר דבר שכזה) אתה לא יכול לעשות את מה שאתה מבקש מהמחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אם הראוטר לא מאפשר את זה (תבדוק טוב באתר - אני עדיין לא ראיתי ראוטר לשימוש ביתי שמאפשר דבר שכזה) אתה לא יכול לעשות את מה שאתה מבקש מהמחשב שלך.

אתה בטוח? |:

חשבתי לנסות את התוכנה Bandwidth Controller שמומלצת בנושא הדביק בפורום, אבל אני פוחד סתם לעשות משהו רע למחשב.

פורסם

Bandwidth Controller זוהי תוכנה דומה מאוד ל-NETLIMITER, ואם NETLIMITER לא מתאימה לך אז גם Bandwidth Controller לא תתאים.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים