עבור לתוכן

בעיות עם חיבורים במארז RAIDMAX SCORPIO 868

Featured Replies

פורסם

קניתי את המרז שבכותרת ויש לי כמה שאלות לגבי החיבורים בו:

1. חיבור FRONT USB: צירפתי תמונה של הכבלים של חיבור USB קידמי. יש שם כבל GND נוסף שאני לא מבין לאן אמור להתחבר כי לפי המדריך של לוח האם

(DFI NF4U) צריך רק 4 חיבורים.

2. FRONT AUDIO: צירפתי גם תמונה של מה שניראה לי כחיבורי FRONT AUDIO אבל אני לא מבין לאן לחבר אותם. ליציאות AUDIO בצידו האחורי של המארז? אם כן אז איך הם אמורים לצאת לשם דרך המארז? :nixweiss:

3. בתמונה עם חיבורי AUDIO יש כבל נוסף, כחול לבן , שאני לא ממש מבין מה המטרה שלו. ניראה לי שזה מתאם בין חיבור 4 פינים ל- שני פינים למאווררים. האם אני צודק?

4. במארז יש על הדלת הקדמית אות Z גדולה שלפי הביקורת על המארז ב-HWZONE אמורה לדלוק ולהחליף את ה -POWER LED. אבל למארז אין כלל חיבור POWER LED ללוח אם!! אז מה צריך לחבר כדי שה- Z תידלק? :s05:

5. מאווררים אחוריים: חיברתי את המאווררים 80MM מאחורה לחיבורי 4 פינים של הספק ANTEC TP2 שיש לו חיבורים מיוחדים למאווררים שכתוב עליהם FAN ONLY. המאווררים לא מסתובבים.... אני יודע שהם נשלטים ע"י חיישני הטמפ' והמארז שלי פתוח , אני מפעיל את המחשב לכמה שניות כל פעם (עדיין אין מסך :() אז אולי פשוט הטמפ' נמוכה מכדי שהם יסתובבו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קניתי את המרז שבכותרת ויש לי כמה שאלות לגבי החיבורים בו:

1. חיבור FRONT USB: צירפתי תמונה של הכבלים של חיבור USB קידמי. יש שם כבל GND נוסף שאני לא מבין לאן אמור להתחבר כי לפי המדריך של לוח האם

(DFI NF4U) צריך רק 4 חיבורים. לא צריף לחבר אותו.

2. FRONT AUDIO: צירפתי גם תמונה של מה שניראה לי כחיבורי FRONT AUDIO אבל אני לא מבין לאן לחבר אותם. ליציאות AUDIO בצידו האחורי של המארז? אם כן אז איך הם אמורים לצאת לשם דרך המארז? :nixweiss: חיבורים אחוריים,להעביר אותם דרך כל הארז ולהוציא אותם בדרך יצרתית,תחשוב.(לי לקח חמש שניות לעלות על שלושה רעיונות)

3. בתמונה עם חיבורי AUDIO יש כבל נוסף, כחול לבן , שאני לא ממש מבין מה המטרה שלו. ניראה לי שזה מתאם בין חיבור 4 פינים ל- שני פינים למאווררים. האם אני צודק?

משום מה אני דיי בטוח שזה הפאוור לד

4. במארז יש על הדלת הקדמית אות Z גדולה שלפי הביקורת על המארז ב-HWZONE אמורה לדלוק ולהחליף את ה -POWER LED. אבל למארז אין כלל חיבור POWER LED ללוח אם!! אז מה צריך לחבר כדי שה- Z תידלק? :s05:

5. מאווררים אחוריים: חיברתי את המאווררים 80MM מאחורה לחיבורי 4 פינים של הספק ANTEC TP2 שיש לו חיבורים מיוחדים למאווררים שכתוב עליהם FAN ONLY. המאווררים לא מסתובבים.... אני יודע שהם נשלטים ע"י חיישני הטמפ' והמארז שלי פתוח , אני מפעיל את המחשב לכמה שניות כל פעם (עדיין אין מסך  :() אז אולי פשוט הטמפ' נמוכה מכדי שהם יסתובבו?

ניסית חיבורים רגילים?

פורסם
  • מחבר

לגבי FRONT AUDIO, גם לי יש רעיונות אבל רציתי לשמוע רעיונות של אחרים.

שכחתי לצרף את הקבצים, עכשיו צירפתי אותם

פורסם
  • מחבר

טוב, הקפצה כי לא הציצו אפילו על התרד כבר כמה ימים. פתרתי את בעית המאווררים ואת הבעיה של AUDIO.

אבל עדיין אני לא מבין מה צריך לחבר כדי שה- Z מקדימה תדלוק.

אני בטוח שיש פה אנשים שיש לה את המארז הזה.....

פורסם

הרכבתי כבר מחשב במארז הזה ואני זוכר בפירוש שזה כבל כחול לבן. תבדוק אם לא השארת חיבורים בפרונט.

פורסם
  • מחבר

הרכבתי כבר מחשב במארז הזה ואני זוכר בפירוש שזה כבל כחול לבן. תבדוק אם לא השארת חיבורים בפרונט.

שמע... יש שם שני כבלים כחול/לבן

אחד מהם זה הולך לכפתור ה-RESET

הכבל השני זה הכבל שאת התמונה שלו צירפתי. אין לי מושג מה לעשות איתו.

יש גם כבל כתום/לבן שהוא הולך לכפתור ההדלקה ויש את הכבל אדום/לבן שזה הכפתור של HD LED. זה מוזר לי כי לפי הביקורת באתר לא אמור להיות במארז HD LED.....

פורסם

יש HD led רק שמי שבדק את המארז לא שם לב..(זה האלו האדומים מעל ומתחת לZ)

תבדוק שהכבל הכחול לבן ההוא לא התחבר למשהו שם...

פורסם
  • מחבר

יש HD led רק שמי שבדק את המארז לא שם לב..(זה האלו האדומים מעל ומתחת לZ)

תבדוק שהכבל הכחול לבן ההוא לא התחבר למשהו שם...

שמע, אחי, תודה רבה לך על העזרה. העלת לי רעיון שאולי הכבל הזה מסתתר בצידו השני של המארז ולא בצד של החלון הפתוח, ואכן הוא היה שם!! :lol:

חיברתו אותו לכבל שאת הצילום שלו צירפתי וחיברתי את ה"מולקס" לחיבור מולקס רגיל, ניראה אם זה יעזור.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים