פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אני מעוניין לקנות UPS למחשב שליהמפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LGזה ה UPS:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217אבל השאלה שלי היא:בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרהטל
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים תיקון:לא ראיתי שזה כולל מסךעכשיו אני דיי בספק אם זה יחזיקאבל לפי החשבון הנקיהמסך = 100W, כלומר 160VA מהאל פסקמה שמשאיר את האל פסק עם 390VA לשאר הדבריםלאחר הכפלה במקדם ה Power Factor שלך (שהוא אקטיבי - שואף ל 99%), כלומר ב 0.99וביעילות המינימלית של הספק שלך (70% ומעלה)מגיעים לתוצאה של 270W פנוייםזה אמור להחזיק את המפרטאבל בזה אני כבר לא בטוח
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר זה אמור להחזיק את המפרט אבל בזה אני כבר לא בטוח אני מצטט את זה כי זה החלק היחיד שהבנתי מההודעה שלך חחחחחח תראה אני לא ממש מבין בכל החישובים האלה אבל אני רק מעוניין שה UPS יחזיק לכמה דקות בודדות רק כדי שמתי שהחשמל ילך אני צריך אותו שיחזיק לכמה דקות שיאפשרו לי לכבות בצורה מסודרת ואם החשמל ילך בלילה אז אחרי 5 דקות אני ישים לו כיבוי אוטומטי של המשחב אז ככה שזה אני לא מעוניין להשתמש עד השניה האחרונה שיש ל UPS להציע רק לכמה דקות (5 דק' מקס) תודה רבה על העזרה טל
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים זה לא משנה לכמה דקות אתה רוצה להשתמשהעניין הוא שאם זה לא יספיק אז זה לא יחזיק בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.