עבור לתוכן

זה הגיוני שהפינג בBATTLFIELD 2 אף פעם לא יורד מה250 ???

Featured Replies

פורסם

זו בעיה מוכרת או שזה רק אני עם נטוויז'ן האלה ?

אצל חבר הוא מחובר בADSL ואצלו אני תמיד רואה 140-200 מקס ברוב השרתים .....אז מה אני מפספס פה ?

זה כבר מגיע למצב שאני לא יכול לשחק בכלל ... מכל שרת מעיפים אותי ישר על פינג גבוה או שזה כבר מתנתק אוטומטי ( CONNECTION LOST )

עזרה מישהו ?

פורסם

כול עוד הפינג הזה הוא משרתים של חו"ל,אז הכול תקין. :-\

פורסם
  • מחבר

ברור מחו"ל אבל אצל אותו החבר הפינגים נמוכים עד כדי חצי .....!!!

בכל מקרה ...יש שרתים בארץ ??? :s05:

פורסם

אחי נטויזיון נדפקו אני לפני יומיים בדיוק עברתי ל012 והפינגים 100 -130 :D

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון ....אתה בכבלים או בADSL בכלל ?

ודבר שני ....אני עוד שניה מתקשר מעוצבן לנטוויז'ן ...מה זה ??? מכל שרת מעיפים אותי ישר ....למה אני משלם להם בכלל ולמה אני קונה משחקי רשת ממיטב כספי ולא יכול אפילו לשחק בהם ....מרוב עצבים לא רואים את היער !!!

פורסם

אני בזהב,ליפני איזה חודשיים היה לי פינג של 200+ אחרי בערך שבוועיים הפינג ירד ל80+- עכשיו זה ככה [80-140]

פורסם

אני ב- ADSL בברק 013 הפינג הוא בין 100-150.

פורסם
  • מחבר

אוו...אתה מבין אתה בADSL בכלל ....גם אצל אותו חבר הוא מחובר לADSL וגם אצלו הפינגים הם בין 100 ל- 200 מקס

ורק בכבלים הכל בזבל ....

הסקת מסקנות ...נדבר מחר עם הוט ....ואם אין להם פתרון ...שינתקו אותי ואני אתחבר לADSL ...

פורסם

אוו...אתה מבין אתה בADSL בכלל ....גם אצל אותו חבר הוא מחובר לADSL וגם אצלו הפינגים הם בין 100 ל- 200 מקס

ורק בכבלים הכל בזבל ....

הסקת מסקנות ...נדבר מחר עם הוט ....ואם אין להם פתרון ...שינתקו אותי ואני אתחבר לADSL ...

אני מציע לך רק ADSL כבלים זה זבל של חיבור!

אני גם בזהב ואין לי בעיות.

תתנתק מכבלים תתחבר לADSL ותעשה חיים ברשת.

פורסם

ורק בכבלים הכל בזבל ....

לא לא לא

אני בADSL עם netvision וגם לי יש 250

תעבור ספק ולגבי שרתים תבדוק בגיימר www.gamer.co.il היה שם לא מזמן שרת אחד ranked

פורסם

אני בנטוויז'ן, 1.5, ADSL,

פינגים של 250+, באמת בלתי נסבל...

טוב לדעת שאני לא היחיד.

פורסם

אני בנטוויז'ן, 1.5, ADSL,

פינגים של 250+, באמת בלתי נסבל...

טוב לדעת שאני לא היחיד.

אני בטוח שתיהיה שמח לדעת שגם למי שמחבילה של 5 מגה יש 250 פינג (כמוני)

פורסם
  • מחבר

אז הלאה מנטוויז'ן ??? או מהכבלים ? ואם אני בהתחייבות לנטוויזן לחצי שנה ? אני יכול לטעון מולם שהם לא מספקים את השירות הראוי ....

דיברתי עם התמיכה שם והוא כמובן מפנה אותי לאתר הבית שלהם לבדיקת מהירות הורדה ומראה לי שהכל הסדר ...וואו ...נורא קשה להראות שהקו עובד מול השרת שלהם ....זה אופטימלי ...

פורסם

כי הם מתחייבים לתת מגה וחצי בארץ (כמו כול הספקים לפי החבילה שקניתה)

אבל מחו"ל אף אחד לא יכול להתחייב טכנית

אז כן הוא ישלח אותך לאתר הבית ומבחינתו זה תקין ובצדק

או שתחליף ספק אינטרנט כמו שלחבר שלך יש בדיוק או שתמצא שרתים בארץ , תכנס לגיימר.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי בגיימר כלום ....היה עד לפני שבועיים שרת עם IP שהיה לי ....אבל לא ניתן להתחבר אליו יותר ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים