עבור לתוכן

CDKEY פגום, הד ארצי לא עונים - מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

תגיד לי איזה משחק זה ואני ישיג לך CDKEY תוך 24 שעות (לא כדאי לטרוח בשביל 100 שקל)

::)

• תגובות 42
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:kopfpatsch:

ידעתי שיבוא החכמולוג שיגיד את זה ..

הוא שילם על המשחק ומגיע לו cdkey ייחודי משלו , אני מניח שכמו 99.9% מהאינטרנט הוא מודע לאיך ואיפה אפשר להשיג cdkey אבל הוא

בחר שלא לעשות כך , ומגיע לו את התמורה לכסף שלו

סתכל הבנו שהוא שלם על זה והבנו שמגיע לו..

הבחור רק מנסה לעזור לו זה הכול.. (פיתרון נחמד)

אם זה בשביל משחק רשת שילך וידרוש את זה.. אם זה רק בשביל לשחק סינגל פלייר אז חבל על הזמן על הכוח ועל העצבים שיקח אחד בדרכים אחרות....

פורסם

עד שיש צדיק בסדום שקונה מישחקים גם עליו הם מנסים לעבוד! בושה פשוט ובושה! לא רק המחיר גם השרות!

פורסם
  • מחבר

טוב, התמיכה הביאה לי סידיקי מקורי חדש שעובד, והבעיה נפתרה ללא החלפה של המוצר, או פניה להנהלה.

תודה על כל התגובות.

פורסם
:yelclap::funn:
פורסם

טוב, התמיכה הביאה לי סידיקי מקורי חדש שעובד, והבעיה נפתרה ללא החלפה של המוצר, או פניה להנהלה.

תודה על כל התגובות.

העיקר שהצלחת לקבל חדש בדרך כזאת או אחרת.

פורסם

תודה על כל התגובות.

אני שמח ששלפחות זה הצליח במקרה שלך לעומתי שקניתי דיסק מקורי של DIABLO 2 ולא החליפו לי אותו אפילו שבאתי 3 פעמים למקום וכל פעם ניסו לתת לי תרוצים אפילו שהדיסק היה חדש ללא שריטות שמור הטיב אך מישום מה לא עובד לא במחדש לי ולא בשום מחשב אחר..

פורסם

אני שמח ששלפחות זה הצליח במקרה שלך לעומתי שקניתי דיסק מקורי של DIABLO 2 ולא החליפו לי אותו אפילו שבאתי 3 פעמים למקום וכל פעם ניסו לתת לי תרוצים אפילו שהדיסק היה חדש ללא שריטות שמור הטיב אך מישום מה לא עובד לא במחדש לי ולא בשום מחשב אחר..

גם לי קנו את המשחק הזה מתי שהוא יצא אבל אצלי המספר סידור עובד.

תתקשר למוקד תמיכה שלהם ותבקש שרות. אני חושב שאצלהם אבל אין חברת תמיכה כאן בארץ....

במידה וקנית את זה חדש תבקש מהם שיפנו אותך למקום שיעזרו לך..

או שתפנה לחברת המשחק עצמה.

פורסם

שלום, הגעתם להד ארצי תמיכה, אלברט מדבר :P

פורסם

בגלל זה צריך לפתוח מול המוכרים :P

פורסם

לי היה דיסק פגום של דיאבלו 2 לא מזמן אז צילמתי את ההקופסא,הדיסק והחשבונית ובהתחלה בליזארד לא הסכימו לתת לי דיסק ואז אמרתי שאני יחשוב פעמיים על קניה של משחק מקורי...לאחר שלושה ימים מצאתי בדואר diablo2+exp חדשים וWOW כפיצוי... 8)

פורסם

חחח גם דרך לקבל דיסק חדש ועוד לצאת עם רווח ;D

פורסם

לי היה דיסק פגום של דיאבלו 2 לא מזמן אז צילמתי את ההקופסא,הדיסק והחשבונית ובהתחלה בליזארד לא הסכימו לתת לי דיסק ואז אמרתי שאני יחשוב פעמיים על קניה של משחק מקורי...לאחר שלושה ימים מצאתי בדואר diablo2+exp חדשים וWOW כפיצוי... 8)

גדול :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים