פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים למדתי בבי"ס דפוק, החליפו לנו הנהלה והמנהלת החדשה סגרה חצי מהמגמות, העיפה כמעט את כל המורים הותיקים והטובים ושמה את החברות שלה מחוג המכשפות והכי מפחיד - היא סגרה את 4 ו-5 יח"ל במתמטיקה לאלתר ופשוט דפקה את כולם שיעשו 3! בת-ז*נה! אז עשיתי 3יח"ל מתמטיקה ו-5 יח"ל אנגלית.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים למדתי בבי"ס דפוק, החליפו לנו הנהלה והמנהלת החדשה סגרה חצי מהמגמות, העיפה כמעט את כל המורים הותיקים והטובים ושמה את החברות שלה מחוג המכשפות והכי מפחיד - היא סגרה את 4 ו-5 יח"ל במתמטיקה לאלתר ופשוט דפקה את כולם שיעשו 3! בת-ז*נה! אז עשיתי 3יח"ל מתמטיקה ו-5 יח"ל אנגלית.היית בבצפר מסכן ומפחיד. :-X
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים כיתה י"אמתימטיקה-4אנגלית-5ומחר אני אשאל את המורה שלי בקשר לשתי היחידות הנוספות נשמע לי נחמד
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים לא עשיתי פסיכומטרי אבל ה2 יחידות נוספות זה רק תרגוםזה פשוט עוד שני יחידות בתעודת בגרות
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר 5במטמטיקה 4 באנגליתכן אבל רציתי לדעת כמה קיבלת אם כבר עשית את הבגרות..קיבלת כבר ציונים ?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים כול אלה שעשו 7 יח' אנגלית כמה קיבלתם בפסיכומטרי ??? מה הקשר תגיד?פסיכומטרי בא לבחון צורת חשיבה מאד מסויימת.אני מאד לא אוהב את מה שעשו מזה בשנים האחרונות. (פעם היו מחלקים ספרים מטעם משרד החינוך והיו אומרים לך ללמוד לבד. עכשיו עוברים קורסים ופשוט מלמדים את התשובות בע"פ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.