פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים זה לא 7 יחידות אנגלית, זה 5+שתי יחדות תרגום.כן, אבל מה זה בעצם ה2 יחידות האלה, משמעותיות?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מתמטיקה כרגע אצלו זה הגבצותהגבצה של 4-5 והגבצה של 3אני ב4-5ואיזו הגבצה אתה בעברית?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים ואיזו הגבצה אתה בעברית?עמרי, התגובה שלך הייתה ממש לא במקום. למה סתם לפגוע ולהעליב? אתה רוצה שאחרים יעליבו אותך במה שאתה לא טוב? במגרעות שלך? ואני בטוח שגם לך לא חסר.אני לא צריך להגיד לך, הרי אתה, בתור מנהל - אמור להגיב לעניין ----------------------------------------------------------------------י' אנגלית - 5 מתמטיקה - 4
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר אוקיי נראה לי שאני אשנה את השם של הת'דר לנושא אחר יש עוד כמה דברים שהייתי רוצה לשאול לגבי הבגריות..
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מה זה בדיוק עוזר בתעודה?כולם יכולים את זה?אני מתכוון כאילו כל מי שב5?לפי מה שאני יודע צריך להיות ב5 יח"ל באנגלית וגם צריך ציון גבוה בלשון.אין לי מושג מה זה נותן, המורה המליצה לי ללכת אז הלכתי..יש מישהו שכבר סיים עם 7 יח"ל? מה זה נותן? איפה מסתכלים על זה?--י"אאנג' - 5+2.מתמ' - 4.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים לרגע חשבתי שזה מצחיק אני לא מנהל, מותר לי להגיד שזה היה מצחיק ? אגב מה זה תרגום - 2 יחידות באנגלית? לתרגם מאנגלית לעיברית ולהפך? אם כן חבל שאין לנו את זה עוד 2 י'ח עם ציון גבוה יכל להיות נחמד לממוצע (הדי ממוצע שלי)
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר אני לא מנהל, מותר לי להגיד שזה היה מצחיק ? אגב מה זה תרגום - 2 יחידות באנגלית? לתרגם מאנגלית לעיברית ולהפך? אם כן חבל שאין לנו את זה עוד 2 י'ח עם ציון גבוה יכל להיות נחמד לממוצע (הדי ממוצע שלי) אם אתה לא תותח כבד ב5 אז ממש אין לך לחפש גם ב2 יחידות התירגום הנוספות ידוע לי שזה הרבה יותר קשה..
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים הוצאתי 100 בEאני לא מאמין שאני ירד את ה95 ב F\G (אין דבר כזה תותח כבד באנגלית, 85 אחוז מהכיתה עוברית את ה90 בבגרות)אבל בכל מקרה אני לא יכל לעשות אותם, אין לנו את האפשרות בבית ספר, אבל אני רוצה לדעת מה זה.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מתמטיקה סיימתי כבר 5 יחידות לפני שנתיים(יותר נכון שנה וחצי עשיתי בגרות קיץ בכיתה י).אנגלית - 5 יחידות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.