פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)בחיים לא שמעתי על תוכנה כזה, זה ממש חסר תועלת..בכול אופן בהצלחה בחיפוש, יכול להיות שאני אנסה את זה אם קיים כזאת תוכנה..
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים הורדתי את התוכנה!נכנסתי לקובץ שנתתם אבל לא הבנתי מה משנים!ואיפה?איפה בדיוק אני משנה את כמות הזכרון ואת מהירות המעבד?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אוקיי אז תלך לסטירנג טייבל ותפתח תתיקייה הראשונה ואז בצד יופיע לך שורה שיהיה כתוב בה %s of ramתשנה את %s לאיזה מספר שבא לך ותלחץ על COMPILE SCRIPTואז תעשה SAVE וזהו[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים ממש נחמד העניין הוא שאני שומר את זה וזה כך פעם נעלם![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים יתכן שמדובר במערכת ההגנה של WINDOWS שדוגאת שקבצי מערכת שמשתנים, משוחזרים אח"כ...
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אתה רוצה הסבר על איך לבטל תהגנה לקובץ הזה?אם כען אז כשיהיה לי זמן אני אסביר לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.