עבור לתוכן

צריך הכוונה במשלוחים עם כסף בדואר!!!!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר

יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא

ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה

אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה

תודה לכולכם :xyxthumbs:

פורסם

שלום חברים

אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר

יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא

ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה

אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה

תודה לכולכם :xyxthumbs:

מה?!?! לא נראה לי שמישהו הבין אותך

פורסם

גוביינא לא עולה עשרה שקלים?

אתה הולך לשלוח עוד עשרה שקלים רק כדי לא לאבד את ה40 שקלים שלך?

תעשה טובה, קח מעטפה, שים בתוכה את הכסף, תשים ניירות או משהו כדי שלא יראו שיש שם כסף, שים מדבקות על הכנף של המעטפה כדי שאם מישהו יפתח תדע

שזה לא נפל, תשים עוד שלוש מדבקות של כל הצדדים את המעטפה ושלח.

פורסם

מה הבעייה לשלוח כסף דרך הדואר (לא במעטפה)?

אתה בא לסניף דואר עם תעודת זהות ומ"ס תעודת הזהות של המקבל , מפקיד את הכסף (יש עמלה של 10-15 ש"ח)

מקבל מ"ס סודי שאותו אתה נותן למקבל, הןא בא לסניף (כל סניף דואר) עם המ"ס הסודי ותעודה זהות, והוא מקבל את הכסף

אני עושה את זה כל הזמן

פורסם
  • מחבר

סיבכתם את החיים אני יודע שאפשר לשים במעטפה רגילה ואז לשלוח את הכסף עשיתי את זה הרבה פעמים

אבל לפני שבועיים קיבלתי חבילה בדואר מpccool והחבילה הגיעה דרך שיטת הגוביינא קיבלתי אליי הביתה את הטופס של דואר רשום

הלכתי לדואר עם תעודת זהות ושלימתי שם 70 ש"ח על ההזמנה מpccool ועוד 10 על המשלוח של הגוביינא וזהו זה הכסף נשלח חזרה לpccool וזהו שלום על ישראל

באם מישהו יודע שזה אפשרי לעשות דרך אנשים פרטיים?

פורסם

לא נראה לי שזה כל כך חוקי לשלוח כסף בדואר במעטפה. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

סיבכתם את החיים אני יודע שאפשר לשים במעטפה רגילה ואז לשלוח את הכסף עשיתי את זה הרבה פעמים

אבל לפני שבועיים קיבלתי חבילה בדואר מpccool והחבילה הגיעה דרך שיטת הגוביינא קיבלתי אליי הביתה את הטופס של דואר רשום

הלכתי לדואר עם תעודת זהות ושלימתי שם 70 ש"ח על ההזמנה מpccool ועוד 10 על המשלוח של הגוביינא וזהו זה הכסף נשלח חזרה לpccool וזהו שלום על ישראל

באם מישהו יודע שזה אפשרי לעשות דרך אנשים פרטיים?

לך לדואר ותבקש, זה לא סיפור.

עד כמה שזכור לי בכל טופס של דואר רשום אפשר לסמן כמה גוביינא אתה רוצה לחייב את הנמען לשלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים