פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים ברור ה6800GS...הכרטיס הזה לוקח את XGTO בכל משחק...לא נכון עם עושים OS טוב אז הוא יותר טובאבל אני בעדו בכל מקרה
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים זאת באמת לא חוכמה להשוות כרטיס בסטוק לכרטיס באוברקלוק...מה קשור ?אבל אני הכל זאת היתי הולך על 6800GS
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים זה לא חוכמה כי לכל כרטיס אפשר לבצע אוברקלוק.תשווה שני כרטיסים בסטוק או שני כרטיסים באוברקלוק מקסימלי, אבל אל תערבב.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים GTO פיירבלייד של ספייר+קירור טובמגיע ליותר מ 7.5K ב 3dMark 2005וטום, הפעם תהיה בשקט, כי אין לנו מדד אחר, הדבר היחיד שמפרסמים זה לא כמה פריימים הוא משיג פה ושם, אלא כמה נקודות בט'רידי מארק.יהיה GS ל AGP
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים תסתכלו טוב על הקירור שעל כרטיס המסך, ועל המצב שלומדובר במערכת מחוץ למארז, עם קירור זאלמן Fatal1ty והיטסינקים לזכרונות! לא קירור סטוק!ב GTO אני מדבר על קירור סטוק!הגיעו איתו ל 7200 בקירור סטוק, עם סיילנסר אפשר להגיע ליותר.........ואני לא מדבר על ה 2 כרטיסים ב SLI! זה אותו משתמש, שימו לב.GTO פיירבלייד של ספייר+קירור טובמגיע ליותר מ 7.5K ב 3dMark 2005וטום, הפעם תהיה בשקט, כי אין לנו מדד אחר, הדבר היחיד שמפרסמים זה לא כמה פריימים הוא משיג פה ושם, אלא כמה נקודות בט'רידי מארק.יהיה GS ל AGPתחליט.או שאנחנו משווים בין GS לGTO עם קירור סטוק, ואז GS לוקח.או שאנחנו משווים עם קירור משופר...וגם אז GS לוקח.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים GTO פיירבלייד של ספייר+קירור טוב מגיע ליותר מ 7.5K ב 3dMark 2005 וטום, הפעם תהיה בשקט, כי אין לנו מדד אחר, הדבר היחיד שמפרסמים זה לא כמה פריימים הוא משיג פה ושם, אלא כמה נקודות בט'רידי מארק. יהיה GS ל AGP אז מה חשוב לך שהכרטיס שלך יקבל 10K ב3DMARK05 ולא כמה FPS הוא נותן?!
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אז מה חשוב לך שהכרטיס שלך יקבל 10K ב3DMARK05 ולא כמה FPS הוא נותן?! סגרנו על GS בינתיים GS PCIe ממשיך לרדת במחיר: http://isracomp.com/define.asp?idd=3079 אחלה כרטיס אחלה מחיר
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אז מה חשוב לך שהכרטיס שלך יקבל 10K ב3DMARK05 ולא כמה FPS הוא נותן?! הוא כתב שזה מדד הכי טוב אחי
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים הוא כתב שזה מדד הכי טוב אחי טוב,אז לסיכום GS יותר טוב גם בסטוק ו99.99% שגם בOC!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.