עבור לתוכן

האם ה 128 הנוספים נותנים שיפור ניכר ב 6600GT (שווה את התוספת במחיר?)

Featured Replies

פורסם

אני אומר וחוזר: אתה חייב SLI בשביל הכרטיס הזה!!!!!!!! :bash::s07:

מה קשה פה להבין????? אם אין לך SLI אז אין לך מה לעשות עם הכרטיס הזה!!!!

ואם יעלה לך רעיון מטומטם כמו לקנות לוח SLI רק בשביל הכרטיס אז תחשוב שבמחיר שיוצא לך אתה קונה 7800GT :kopfpatsch::lol:האהא LOL

אבל אם יש לך לוח תומך SLI אז אצל נועה אתה קונה אותו כרטיס רק שהוא בעל שני מעבדי קרפיקה 6600GT ולא 6600 רגיל!!

הכרטיס של חברת GIGABYTE והוא עולה שם 1720 שקלים והדגם המדויק הוא GV-3D1

פורסם

אני אומר וחוזר: אתה חייב SLI בשביל הכרטיס הזה!!!!!!!! :bash::s07:

מה קשה פה להבין????? אם אין לך SLI אז אין לך מה לעשות עם הכרטיס הזה!!!!

ואם יעלה לך רעיון מטומטם כמו לקנות לוח SLI רק בשביל הכרטיס אז תחשוב שבמחיר שיוצא לך אתה קונה 7800GT  :kopfpatsch::lol:האהא LOL

אבל אם יש לך לוח תומך SLI אז אצל נועה אתה קונה אותו כרטיס רק שהוא בעל שני מעבדי קרפיקה 6600GT ולא 6600 רגיל!!

הכרטיס של חברת GIGABYTE והוא עולה שם 1720 שקלים והדגם המדויק הוא GV-3D1

זה דואל 6600GT ולא דואל 6600!

והוא אפילו יותר טוב משל ג'יגבייט כי הוא גם יותר זול, גם הליבות מגיעות בתדר 525 מגה הרץ וגם הוא לידטק, המ המ....  ;)

ד"א, דבר נוסף ששמתי לב אליו באתר של לידטק זה:

Memory Interface 256-bit

מה שאומר שהזיכרון שלו לא נופל ברמה מהכרטיסים המתחרים.......

למי שיש SLI בלוח וחיפש כרטיס מסך חדש שיקנה את הדבר הזה ומהר! לפני שיגמר  :jump:

פורסם

בעעעעעע טעות שלי בקשר למחירים אבל עדיין.......... אין לו SLI!!!!!!!!!

או לפחות אני חושב ככה .......LOL אם הוא התכוון להוציא כזה סכום על כרטיס חדש ואין לו SLI אז שיקח את ה 6800GS ....

צודק או לא?

פורסם

אני לא יודע מה לגבי הכרטיס של לידטק, אבל הכרטיס של GigaByte דורש לוח SLI בשביל עבודה כSLI, יש ג'אמפר בגב הכרטיס אשר מגדיר את העבודה של הליבות כמערך SLI (שדורש לוח SLI) או עבודה כשני כרטיסים נפרדים (לא בטוח לגבי GV-3D1, אך בGV-3D1-68GT ג'אמפר כזה קיים).

באתר של לידטק אין איזכור של SLI במפרט של הכרטיס הנ"ל.

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_duopx6600_gttdhextreme_1.html

פורסם

שאלה לגבי התמיכה ב-SLI: האם לכל הלוחות-אם שתומכים ב-SLI יש שני חריצי הרחבה מסוג PCI-e X16, או שיש גם לוחות-אם עם חריץ הרחבה אחד מסוג PCI-e X16 שתומכים ב-SLI?

שאלה נוספת: האם כל הלוחות-אם המבוססים על nForce 4 Ultra תומכים ב-SLI?

מה לגבי הלוח-אם EPoX EP-9NPA+ ULTRA, הוא תומך ב-SLI (עבור כרטיס מסך אחד, לא שני כרטיסי מסך)?

הכרטיס מסך של Leadtek משתמש בשתי ליבות 6600GT, ולכן קרוב לוודאי שיש צורך בלוח-אם עם תמיכה ב-SLI עבור הכרטיס מסך הזה. מישהו יודע בוודאות?

דבר נוסף - האם הכרטיס מסך הזה מסתפק בסלוט אחד, או שהוא דורש מקום של שני סלוטים בשל הגוף קירור האימתני שלו?

פורסם

לוח SLI משמע לוח עם שני יציאות PCI-E וגם אם באתר של לידטק לא כתוב שהוא דורש תאמין לי הוא דורש SLI!!!!

ובקשר לדגמים של GIGABYTE ....כל הכרטיסים כפולי הליבה שלהם דורשים SLI !!!

פורסם

אם כך, אז התקנה של כרטיס מסך עם שתי ליבות, דורשת בהכרח לוח-אם שתומך ב-SLI וכולל שני חריצי הרחבה מסוג PCI-e X16, אבל אי-אפשר לנצל את החריץ הרחבה השני, או שכן אפשר, ואז יהיו לך שני כרטיסי מסך עם שתי ליבות כ"א שעובדים בתצורת SLI בנפרד וביחד (SLI של 4 ליבות)?

פורסם

אני אישית לא יודע אם הכפולי ליבה תומכים SLI אסל האמת לא נראה לי...... כי אם כרטיס שעולה 1500 שקלים ויותר חזק מ-6800ULTRA (וכן הוא יותר חזק בהבדל רציני) יתמוך בSLI אז למה שאנשים ייקנו 6800ULTRA כדי לנצל SLI ??!!! גם יקר יותר וגם פחות ביצועים  :kopfpatsch:  :screwy: זה כמובן שיקול של כסף..... לא עשו את מנהלי NVIDIA ביד והם לא נולדו אתמול...... אבל אם יש לך לוח תומח SLI אז הכרטיס שווה כי הוא במקום לקנות שני 6600GT והוא יוצא יותר זול ככה וגם יותר חזק!!!!

פורסם

אתה בטוח ש-6600GT X2 על כרטיס אחד יותר חזק מ-6800Ultra?

לפי מה שהבנתי, התמיכה ב-256bit ב-6600GT X2 היא עבור שתי הליבות ולא עבור כל ליבה בנפרד כמו ב-6800Ultra.

דבר נוסף - אני לא חושב ש-nVidia כתבו מפרט ל-6600GT כפול ליבות, אלא שזה פיתוח עצמאי של יצרניות כרטיסי מסך מסויימות.

פורסם

חברה יש גם כפול ליבה7800GT בתצורת SLI !

פורסם

אתה בטוח ש-6600GT X2 על כרטיס אחד יותר חזק מ-6800Ultra?

לפי מה שהבנתי, התמיכה ב-256bit ב-6600GT X2 היא עבור שתי הליבות ולא עבור כל ליבה בנפרד כמו ב-6800Ultra.

דבר נוסף - אני לא חושב ש-nVidia כתבו מפרט ל-6600GT כפול ליבות, אלא שזה פיתוח עצמאי של יצרניות כרטיסי מסך מסויימות.

2*6600GT <6800GT

הבדל קטן לטובת ה 6800GT

פורסם

נתחיל בזה שה6600GT כפול הליבה יותר טוב מ6800ULTRA הוא מקבל פחות או יותר 1000 נקודות יותר מה X850X PLATINUM ב 3DMARK03.....

וב3DMARK05 אני לא יודע אבל אני חושב גם יותר.... הוכחות:

http://www.giga-byte.com/VGA/FileList/News/tech_20050812_3D1new_3D1.htm

http://www.giga-byte.com/VGA/FileList/News/tech_20050812_3D1new_68GT.htm

פורסם

כמה הוא עולה?

פורסם

הכרטיסים עולים ככה:

6600GT כפול ליבה 1500-1770

6800GT כפול ליבה 4400 (לא שווה!!!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים