עבור לתוכן

יש לי שבוע הבא גדנ"ע.. עצות דברים שחייבים להביא וכו..

Featured Replies

פורסם

איזו דניאל? אני מכיר אחת

תתאר אותה ואם אתה יכול תן שם משפחה

• תגובות 36
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפחות אצלנו, הגדנ"ע נשכח אחרי שבועיים, לא זוכר שאי פעם ישבנו והעלנו בנוסטלגיה חוויות מהגדנ"ע

שדה בוקר? זוכר את דניאל?(בערך כל מי שדיברתי איתו מהארץ בנסיבות כאלה ואחרות שהיה בדגנ"ע בשדה בוקר, זוכר אותה)

דניאל מזרחי??

פורסם

אי גדנ"ע גדנ"ע.

הייתי שם שנה שעברה.

כמה דאחקות עשינו.

זה סה"כ חוויה נחמדה, אם כי אפשר להגיד ש"משחקים אותה צבא".

מה שנקרא "משחקים בכאילו".

אני זוכר שאיזה חצי שכבה לא יצא לזה והרכזת שלנו התעצבנה והענישה את אלה שלא יצאו.

בכל מקרה, אתה תגיע לשם, תוך שניה אתה תיהיה כבר מסודר בשורות נחמדות כל השכבה שלך באיזה מגרש בבסיס.

רב"טיות (בדר"כ) יהיו עם האף בשמיים וירגישו מפקדות העולם ויצרחו עלייך.

החצי שכבה שיצאה (בינהם אני) עשתה שם כזה שואה לכל החיילים!

כל הזמן עשינו מורלים מפגרים של "יש לנו מש"קית ת"ש. ויש לה דגדגן דנדש. שהיא עולה על האופנוע..רואים לה ת'מנוע..איזה בלאגן איזה בלאגן.."

ככה כמו חבורה של ילדים בני 4 כל החצי שכבה התחילה במורלים.

והבנות גם במקו מצחיק כזה עם צנחן שיש לו וואחד כלי..לא יודע משו מצחיק.

עשו לנו אשכרה יום אחד רק תיזוזים מקצה אחד של הבסיס לשני. ככה ממש איזה 3 שעות רק כי לא הצלחנו

להקים ח' גדולה באיזה דקה..

היו כמה חבר'ה ששמו את המיטות על הדלת וככה לא הצליחו לפתו חאת הדלת ושלחו אותם הביתה! חחח.

היו מלא דאחקות. סה"כ זה פעילות נחמדה. כל הזמן אוכלים. יש תורניות מטבח ושטויות כאלה.

להביא איתך בגדים חמים, דורדוראנט, כלי רחצה, מברשת שינים, משחת שינים, חטיפים, כסף כיס(מטבעות).

בקיצור, יהיו לך שם רב"טיות (כמו שאמרתי, לרוב) שחושבות ת'צמן מלכות העולם ומפקדות הייקום.

והן כולה רב"טיות, שמשחקות בכאילו, ככה שאל תתפוס מהן.

יהיה לך "סמל" והכי חשוב תן כבוד לקצינים, המ"מ והמ"פ.

אתה לא חייב להם שום דבר. ואתה יכול לסרב כמה פקודות שאתה רוצה, במקרה הגרוע (או יותר נכון הטוב)

שולחים אותך הביתה.

תקבל מעיל ממש כיפי ומחמם, אבל תצטרך להסחב איתו כל היום כל הזמן כי "אסור להשאיר ציוד צבאי בחדר".

וזהו. תנסה להפיק מזה חוויה ודאחקות עם חברים.

אני זוכר שביום הראשון שעשינו הליכה קטנה מחוץ לבסיס ואני הייתי עם תיק לא נחמד על הגב

עם מכשיר קשר. (היו 2 ואני אחד מהם). אז הייתי ראשון בשורה עם המ"מ החמודה שהייתה לנו.

והיא התחילה לדבר איתי על הנוף חחח ודברים כאלה.

אחר"כ כל הגדנ"ע כל הזמן אמרתי לה שלום בשם הפרטי שלה וחייכתי אליה כל הזמן והיא צחקה ודברים כאלה.

היה לנו ממש אחלה תיקשור מרחוק חחח.

ובסוף הגדנ"ע באתי אליה להגיד לה שהיה כיף אז שאמרתי לה "הקשב המ"מ" והצדעתי לה אז היא שאלה אותי מה

קרה אני קורה לה המ"מ ועוד מצדיע חחחח.

בקיצור - בולשיט אחד גדול! תעשו שטויות והרבה! :P

פורסם

לא רוצה לסטות ממש מהנושא אבל כול הקטע אם המ"מ שלך ולא יצא כלום^^^^

ובגדולז ה חויה אחת גדולה ומצחיקה..אם אתה בקטע של לשחק משחקי צבא סבבה..(יטחנו לך תתחת..)

אם אתה לא ממש בקטע אז רוב הסיכוים שסתם תעשה טרור טוטאלי לכול המ"כים והקצינים שם...

והכי חשוב תהנה....

פורסם

ואללה אחי גם לי שי גדנ"ע ב 18 לחודש הזה..!

והולך להיות צחוקים..!!

אני הייתי מציע לך להביא סק שינה , נעלי גומי , 7 זוגות גרביים, מברשת שיינים ומשכת שיניים וזהו אחי..!

איזה כיף.!! צלמון אני בדרך.!

פורסם

תביא איזה שמיכה שתוכל לגלגל את עצמך שם כי עם השמיכות הצבאיות אתה מקבל מנדבוצ'קס.

פורסם

תביא איזה שמיכה שתוכל לגלגל את עצמך שם כי עם השמיכות הצבאיות אתה מקבל מנדבוצ'קס.

וגם אם לא תשתמש בהם בלילה לא תצטרך לעשות קיפולי שמונה בבוקר... :)

פורסם

לא מנדבושקס, סקביאס.

חוץ מזה, גדנ"ע זה בדיחה.

אף אחד לא יעשה לך שם כלום, אז תהנה מכל רגע :)

פורסם

השמיכה תיהיה מקופלת מהרגע שתכנסו לחדרים.

פשוט אל תפתח את השמיכה, תשאיר אותה סגורה, ותשתמש בה בתור כרית.

תכנס לתוך השק שינה, ויש לך שמיכה.

כולם עשו ככה, אף אחד לא היה צריך לקפל קיפול 8 מסריח על הבוקר. ;)

פורסם

למרות שהיה קר וכל הזמן גשם ובוץ ,

היה מעולה :xyxthumbs: ,

רק בשביל הצחוקים בלילה והחוויות זה שווה ללכת ..

תהנה שם!

כמו שאמרו ציוד בסיסי , בגדים וכפכפים ( למקלחת ) .

תביא איתך כמה דברים לנשנש ( מדי פעם האוכל לא משהו )

ותנסה כמה שאתה יכול להמנע מרחיצת כלים , תעשה עבודה אחרת במקום או סתם תסתלבט בלי שישימו לב ...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהנושא ישן, אבל בדיוק חזרתי מהגדנ"ע שלשום (יום ראשון-חמישי).

היינו בגו'ערה, היה פאנן.

ובאמת לבנות אצלנו נהיה מנדבושקס בכטונג (במרוקאית איבר המין הנשי) מהשמיכות.

ראינו את הסמל הג'ינג'י והסמלת עם השער השחור מתחרמנים בקוצים, וצילמנו אותם. היה קטעים.

הייתה לנו מ"מ חמודה (אני חושב קוראים לה לירון), קטנה כזאת. תכננתי להצטלם איתה ביום האחרון אבל לא יצא לי .

היה מאוד פאנן. אחלה של חוויה. :D

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בדיוק היום חזרתי מהגדנ"ע בבסיס ג'וארה, היה נחמד, לא משהו מיוחד אבל לפחות אתה מבין קצת מזה משמעת צבאית...

למרות שרואים שזה משחק.

אנחנו היינו במתכונת מצומצמת, רק יומיים וחצי, מה שהכי חרא שעד שלקחו אותנו למטווחים (אחרי שעות של הסברים והמתנה, השאירו את זה ליום האחרון) הם עשו הכל במהירות ובלחץ ולא נתנו לירות בזמן החופשי אלא אילצו אותך לירות במהירות ואפילו לקחו לחלק מהאנשים את הנשק לפני שסיימו את ה11 כדורים המסכנים הללו. מי שיעני התנהג יפה ועזר לסחוב את המכשיר קשר וכאלה כל מה שקיבל זה כדור מסכן אחד נוסף.

האוכל בבסיס לא רע בכלל אם כי בבוקר אין הרבה מה לאכול...

הבסיס הוא לא רק לגדנ"עים אלא יש שם חיילי גבעתי אמיתיים

בסכה"כ היה נחמד ולא יותר, אה, ותתכוננו למפגש היכרות ארוך עם הבוץ ;)

פורסם

אני יודע שהנושא ישן, אבל בדיוק חזרתי מהגדנ"ע שלשום (יום ראשון-חמישי).

היינו בגו'ערה, היה פאנן.

ובאמת לבנות אצלנו נהיה מנדבושקס בכטונג (במרוקאית איבר המין הנשי) מהשמיכות.

ראינו את הסמל הג'ינג'י והסמלת עם השער השחור מתחרמנים בקוצים, וצילמנו אותם. היה קטעים.

הייתה לנו מ"מ חמודה (אני חושב קוראים לה לירון), קטנה כזאת. תכננתי להצטלם איתה ביום האחרון אבל לא יצא לי .

היה מאוד פאנן. אחלה של חוויה. :D

אכפת לך לכתוב את זה באנגלית (האיות) ... אף פעם לא נתקלתי במילה הזאת...

פורסם

הרבה קונדומים. כי הולכים לזיין אותך שם.

איזה מעפן אתה... בהתחלה חשבתי כבר אפשר להסתובב עם הבנות מהשכבה בלילה...

שאלה- הבית ספר שלכם לא מביא לכם דף עם כל מה שצריך להביא?

ד"א, אני מה5 עד ה 9 בחודש מרץ [3] מתי אתם?

פורסם

הנה כמה עצות שימושיות מאד לפי הסדר מהכי חשוב.

- תחרבן כמה שאפשר בבניין הדרכה, הוא קצת רחוק ונמצא אחרי המגרש כדורסל, ככה תחרבן כמו בן אדם ( נייר טואלט במזוודה )

- בגדנע כל פקודה זה בגדר המלצה תזכור !

- כובע צמר כמה שזה טוב, גרבי צמר כמה שזה טוב, גופיות!, שקלים למכונת שוקו בלילה.

- בלילה שממש קר ככה: 2 גופיות ( ההבדל ביין 1 ל 2 זה כאבי גב בבוקר מהקור או לא) מעל את הקפוצון ( רצוי עם כובע)

שם תכובע צמר ועליו תכובע של הקפוצון בתוך השק שינה... ועל השק שינה 2\3 שמיכות שקיבלת עד החלק של הפופיק, שלא יגעו לך בגוף השמיכות, מחלות.

- תביא 2 מנות חמות, וטונה בקופסא, אם תרצה לדלג על ארוחת בוקר ולחרבן או להתרחץ כמו בן אדם.

איין זמן להסתובב עם בנות ולא עם אנשים אחרים, הזמן היחיד זה שעה אחת כל לילה או שאוכלים ביחד או מחכים למשהו.

לסיכום צחוקים צחוקים צחוקים זה מה שזה גדנע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים