פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר ואתה מצליח להתברג שם לניקודים הגבוהים יותר יחסית ?אם אתה מתכוון ל XP אז כן... כיום יש לי 21 אלף וממשיך לעלותומה שלא ציינתי זה שאני בקלאן של הסרבר...אבל משתמש בשם נטרלי
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אם אתה מתכוון ל XP אז כן... כיום יש לי 21 אלף וממשיך לעלותומה שלא ציינתי זה שאני בקלאן של הסרבר...אבל משתמש בשם נטרלייש בזה XP? :\ זה לא כמו CS שסתם הולכים והורגים אחד ת'שני? בלי רמות וכלום?ואיך זה נשמר? יש ID מסויים? כי אני לא ראיתי שעולה לי XP
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר יש בזה XP? :\ זה לא כמו CS שסתם הולכים והורגים אחד ת'שני? בלי רמות וכלום?ואיך זה נשמר? יש ID מסויים? כי אני לא ראיתי שעולה לי XPאוקיי אז אתה לא ממש מכיר את המשחק אהה?1. במשחק יש שתי קבוצות AXIS ו- ALLIES כאילו גרמנים ואמריקאים... יש בכל מפה משימה שאחת מהקבוצות צריכה לעשות בזמן מוקצב (בד"כ 30 דקות)והקבוצה השנייה צריכה למנוע מהם להשלים את המשימה...2. במשחק יש קטגוריות שאתה יכול לבחור.. ולכל אתד מהם יש נשק שונה ויכולות שונות SOLDIER-חייל- נשקים יותר מגוונים למשל : PANZER, FLAM THROEER , MOBIL MG ועודMEDIC- יכולת להחיות ולחלק תיבות רפואה (שני נשקים: אקדח ונשק אוטומטי)ENGINEER- בניית דברים (מה שלרוב צריך הרבה כדי להצליח במפה) (שני נשקים: אקדח ונשק אוטומטי) FIELD-OPS- אפשרות לעשות ארטילריות (שני נשקים: אקדח ונשק אוטומטי)COVERT OPS- יכולת להתחפש לאויב (כמו כן הוא גם צלף עם: רובה צלפים גדול שטוען אחרי כל יריה או צלפים יותר קטן (לטווח יותר קטן) או סתם רובה בלי כוונת (אבל שונה מרובה של חייל)3. XP יעני ניסיון שנותם לך יותר חוזק ויותר כלים (כמו שני אקדחים וארטילריות כפולות)חשוב לציין שבכל אחת מהקטגוריות יש 4 דרגות
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים רגע אמרת שיש לך 21 אלף XP וממשיך לעלות הXP לא אומר להתאפס כל פעם שאתה יוצא מהשרת?לפחות ככה זה היה אצלי ששיחקתי בוולפשטין לפני איזה שנה שנה וחצי+-
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר רגע אמרת שיש לך 21 אלף XP וממשיך לעלות הXP לא אומר להתאפס כל פעם שאתה יוצא מהשרת?לפחות ככה זה היה אצלי ששיחקתי בוולפשטין לפני איזה שנה שנה וחצי+-ברוב הסרברים הוא כן מתאפס אבל יש סרברים עם XPSAVE ששומר לך את ה XP שאתה יוצא.. זה לא תלוי בך זה תלוי בסרבר
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אתה יכול לרשום פה שניים שלושה סרברים שיש XPSAVE? אולי אני אתחיל לשחק בזה יש לי את הדמו יש למישהו סרברים לדמו?
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר אתה יכול לרשום פה שניים שלושה סרברים שיש XPSAVE? אולי אני אתחיל לשחק בזה אני יביא עוד מאט אני פשוט לא ליד המחשב שלי
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר הסרבר של - GFW- 85.214.32.51:27961 אקספי סייב של 48 שעותעוד אחד טוב- 62.75.214.192:27962 אקספי סייב של שבוע,ועוד אחד- 85.199.0.40:27960
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.