עבור לתוכן

מישהו מכיר wolfenstein- enemy territory

Featured Replies

פורסם

המשחק הכי טוב בעולם!

מישהו שמע עליו?

• תגובות 42
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת הרחבה לRTCW

עריכה: וזה ישן מאוד

פורסם

זאת הרחבה לRTCW

עריכה: וזה ישן מאוד

זאת לא הרחבה, זה היה אמור להיות משחק המשך אבל המפתחים החליטו לא לסיים את המשחק אז הם שיחררו את מה שהם כבר עשו לאינטרנט וככה העולם הרוויח אחלה משחק

פורסם

אחלה משחק, אבל בהחלט לא הכי טוב בעולם,

כמו כן אני לא מבין למה אין עדכונים או גרסאות חדשות עם גרפיקה משופרת?

פורסם

כמו שנאמר פה כבר, מתישהו לאחר שהפותח החלק של המולטיפלייר של המשחק הנ"ל, החברה החליטה שבעצם אין להם רעיונות למצב סינגלפלייר שיגרום לאנשים לקנות את המשחק, אז פשוט הוחלט לבדוק שאין הרבה באגים, ולשחרר את המצב מולטיפלייר של המשחק בחינם.

כמו כן, הוחלט גם להפסיק את הפיתוח למשחק (ולכן אין למשחק עוד תוספות/עדכונים).

הייתה תקופה ששיחקתי במשחק הזה המון, כי מה לעשות, הוא באמת היה משחק מולטיפלייר איכותי, אבל הקהילה שלו דיי התרוקנה, אז עזבתי את המשחק.

ד"א, מישהו יודע אם עדיין יש קהילה פעילה של המשחק?

ז"א, שווה לי להוריד אותו שוב ולחזור לשחק?

פורסם

^^^^

אני משחק בזה כבר שנתיים + כמעט מאז שהוא יצא , אני בקלאנים בין המובילים בארץ , eSrael

יש קהילה גדולה , תורידו MIRC ותכנסו לערוץ rtcw.isr כל מי שמשחק נמצא שם , יש קלאבים , פיקאפים הקלאבים הם לפי רמות , יש טורנירים והכל

www.3dv.co.il בבקשה,אין גרפיקה משופרת , יוצאים מלא מפות חדשות שנכנסים ל CLANBASE הליגה הכי טובה בעולם , יש רק פאץ' אחד , אבל יוצאים כל הזמן

ETPRO למיניהם , קונפיגים.

אתם חושבים שהקהילה מתרוקנת כי אתם משחקים בשרתים של נובים , תעלו קצת את הרמה תורידו מירק ותבקשו ממנהלי הקהילה בחינות לקלאב גיימר.פרו

שם יש רמה , שרת נעול עם סיסמה כל פעם אפשר להכנס , ופיקאפים כל זה מתנהל בתוך המירק.

פורסם
  • מחבר

^^^^

אני משחק בזה כבר שנתיים + כמעט מאז שהוא יצא , אני בקלאנים בין המובילים בארץ , eSrael

יש קהילה גדולה , תורידו MIRC ותכנסו לערוץ rtcw.isr כל מי שמשחק נמצא שם , יש קלאבים , פיקאפים הקלאבים הם לפי רמות , יש טורנירים והכל

www.3dv.co.il בבקשה,אין גרפיקה משופרת , יוצאים מלא מפות חדשות שנכנסים ל CLANBASE הליגה הכי טובה בעולם , יש רק פאץ' אחד , אבל יוצאים כל הזמן

ETPRO למיניהם , קונפיגים.

אתם חושבים שהקהילה מתרוקנת כי אתם משחקים בשרתים של נובים , תעלו קצת את הרמה תורידו מירק ותבקשו ממנהלי הקהילה בחינות לקלאב גיימר.פרו

שם יש רמה , שרת נעול עם סיסמה כל פעם אפשר להכנס , ופיקאפים כל זה מתנהל בתוך המירק.

יפה שאתה בקלאן בארץ אבל יש רק סרבר 1 נורמאלי בארץ... אז אני בקלאן של GFW ו T2D מגרמניה...

תכנס לסרבר שלנו ותראה איך סרבר צריך ליהיות..

חוץ מזה הגרפיקה בסדר אם שמים הכול על הכי גבוה

אהה ומה השם המלא שלך במשחק? שלי היה פעם xXx--killer והיום אני M&R] BRASSERIE]

פורסם

באופן אישי אני מתלהב מאוד מ Enemy Territory: Quake Wars

http://www.enemyterritory.com/

פורסם
  • מחבר

באופן אישי אני מתלהב מאוד מ Enemy Territory: Quake Wars

http://www.enemyterritory.com/

שיחקת בזה כבר?
פורסם

עוד לא יצא HUH

פורסם

wow אהבתי את הגרפיקה...

כמו בסגנון שלUT2004\BET ON SOLDIER\BATTLEFIELD

מעניין מה יהיו הדרישות למשחק היפה הזה,והאם הוא יהיה בחינם

פורסם

משחק טוב, קהילה גרועה.

פורסם

הייתי משחק בו מלא אבל אז יצא BATTLEFIELD2 והפסקתי לשחק בו...אולי אני יחזור מתישהו

פורסם
  • מחבר

הייתי משחק בו מלא אבל אז יצא BATTLEFIELD2 והפסקתי לשחק בו...אולי אני יחזור מתישהו

אני אישית חושב ש BATTLEFIELD2 זה ח :-Xא של משחק... הכל לא מובן ואין מטרה חוץ מלהרוג

פורסם

אני אישית חושב ש BATTLEFIELD2 זה ח :-Xא של משחק... הכל לא מובן ואין מטרה חוץ מלהרוג

ברוך הבא למאה ה21.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים