פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ?או שזה סתם שטויות
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים פעם ראשונה שאני שומע שאוויר קר מונע קרינה אלקטרומגנטית (או שמא מדובר בקרינה רדיואקטיבית?)לא. המסך לא שולח קרינה מסוכנת.לא. המחשב לא שולח קרינה מסוכנת.כן. החדר שלך (עשוי מבטון אני משער) משחרר גז ראדון שידוע כגז מסוכן.באמת שאין צורך לדון בזה יותר.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר יששש תודה עכשיו אני יראה את זה לאבא שלי שיבין שמה שהוא אומר זה שטויות במיץ ....
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אם כי.......המארז כן מוציא קרינה אלקטרומגנטית פשוטה כמו כל מכשיר חשמלי, אך אתה יכול להיות בטוח שהקרינה היא לא משמעותית (למרות שאני חייב להודותשבחלק הזה אין לי ניסיון ממחקר כתוב).
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אם כי.......המארז כן מוציא קרינה אלקטרומגנטית פשוטה כמו כל מכשיר חשמלי, אך אתה יכול להיות בטוח שהקרינה היא לא משמעותית (למרות שאני חייב להודותשבחלק הזה אין לי ניסיון ממחקר כתוב).עם כל הכבוד מארז הוא לא מכשיר חשמלי
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים השעון שיש לך על היד עם הזוהרים האלה במחוגים ובספרות פולט הרבה יותר קרינה מהמחשב ושלא נדבר על הסלולרי כי לא נצא מזה.......
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אם כל הכבוד במארז יש רכיבים חשמליים (כאילו דה), והם פולטים קרינה אלקטרומגנטית מסוג כלשהוא.יש מארזים שמגיעים עם מיגון מיוחד נגד הקרינה הזאת (נראה לי שיש כאלה אצל LIAN LI ).ועל הסלולארי לא נדבר, אלא אם כן אתה מוכן להסתובב קצת ברשת ולקרוא על מה שקורה שם, כי אחרת זה יהיה דיון מאוד קצר.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אם כל הכבוד במארז יש רכיבים חשמליים (כאילו דה), והם פולטים קרינה אלקטרומגנטית מסוג כלשהוא.יש מארזים שמגיעים עם מיגון מיוחד נגד הקרינה הזאת (נראה לי שיש כאלה אצל LIAN LI ).עם כל הכבוד מארז הוא לא מכשיר חשמלימארז בפני עצמו לא פולט שום דבראם כבר אז אולי רכיבים אחרים שכל פשעם הוא שהם נמצאים בתוך המארז פולטים קרינה כלשהי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.