עבור לתוכן

האם המארז לדוגמה TRANSFORMER או כל מארז אחר פולטים קרינה מסוכנת?

Featured Replies

פורסם

שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ?

או שזה סתם שטויות

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שאוויר קר מונע קרינה אלקטרומגנטית (או שמא מדובר בקרינה רדיואקטיבית?)

לא. המסך לא שולח קרינה מסוכנת.

לא. המחשב לא שולח קרינה מסוכנת.

כן. החדר שלך (עשוי מבטון אני משער) משחרר גז ראדון שידוע כגז מסוכן.

באמת שאין צורך לדון בזה יותר.

פורסם

חתיכות פח וברזל תעשייתי לא מוציאות שום קרינה

כנ"ל לגבי אוויר חם

פורסם
  • מחבר

יששש תודה עכשיו אני יראה את זה לאבא שלי שיבין שמה שהוא אומר זה שטויות במיץ ....

פורסם

אם כי.......

המארז כן מוציא קרינה אלקטרומגנטית פשוטה כמו כל מכשיר חשמלי, אך אתה יכול להיות בטוח שהקרינה היא לא משמעותית (למרות שאני חייב להודות

שבחלק הזה אין לי ניסיון ממחקר כתוב).

פורסם

אם כי.......

המארז כן מוציא קרינה אלקטרומגנטית פשוטה כמו כל מכשיר חשמלי, אך אתה יכול להיות בטוח שהקרינה היא לא משמעותית (למרות שאני חייב להודות

שבחלק הזה אין לי ניסיון ממחקר כתוב).

עם כל הכבוד מארז הוא לא מכשיר חשמלי

פורסם

השעון שיש לך על היד עם הזוהרים האלה במחוגים ובספרות פולט הרבה יותר קרינה מהמחשב

ושלא נדבר על הסלולרי כי לא נצא מזה.......

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתם צודקים שהוא לא מוציא קרינה לטובת הבריאות של כולם ! :xyxthumbs:

פורסם

אם כל הכבוד במארז יש רכיבים חשמליים (כאילו דה), והם פולטים קרינה אלקטרומגנטית מסוג כלשהוא.

יש מארזים שמגיעים עם מיגון מיוחד נגד הקרינה הזאת (נראה לי שיש כאלה אצל LIAN LI ).

ועל הסלולארי לא נדבר, אלא אם כן אתה מוכן להסתובב קצת ברשת ולקרוא על מה שקורה שם, כי אחרת זה יהיה דיון מאוד קצר.

פורסם

אם כל הכבוד במארז יש רכיבים חשמליים (כאילו דה), והם פולטים קרינה אלקטרומגנטית מסוג כלשהוא.

יש מארזים שמגיעים עם מיגון מיוחד נגד הקרינה הזאת (נראה לי שיש כאלה אצל LIAN LI ).

עם כל הכבוד מארז הוא לא מכשיר חשמלי

מארז בפני עצמו לא פולט שום דבר

אם כבר אז אולי רכיבים אחרים שכל פשעם הוא שהם נמצאים בתוך המארז פולטים קרינה כלשהי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים