פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין.אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו.ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך.בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt(בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים.ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר.אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר.יש למישהו פתרון?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אם אתה בOC תוריד אותו..ותבדוק טמפ' יש מצב גדול מאוד שהוא מתחמם יותר מדי במשחקים...(תנקה אבק למאוורר..ותבדוק אם הוא מסתובב...)
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים המחשב שלך מחובר לUPS או כל הגנה חשמלית אחרת ?אם לא אז יכול מאוד ליהיות שהיה לך בבית איזה עליית מתח קלה ויכול להיות שזה פגע בכרטיס ועשה לו נזק.אני אומר את זה כי זה קרה אצל חבר שלי הכל היה בסדר חוץ מהכרטיס מסך שעשה כל מיני ארטפיקים במשחקים,התכנאי אמר שיש נזק לכרטיס, הוא החליף והכל הסתדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.