עבור לתוכן

בעיות בזיהוי התקנים ואתחול מחשב

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו

זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר

יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה

וזה עוד כלום

הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST

איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים

שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם

בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה...

הצילו !!!

מפרט מחשב:

לוח אם asus p3b-f bios revision 1005

מעבד פנטיום 3 450

כרטיס מסך ג'יפורס 2 MX

כרטיס קול CMI8338 בכרטיס נפרד לא על הלוח אם

כרטיס רשת realtek 8139

הבעיות האלו הן דיי חדשות אבל היו מקרים מוזרים כם בעבר למשל לא מזמן הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא עולה

מסתבר שהיו בעיות בכבל IDE של הצורב והייתי צריך להחליף כבל

חוץ מזה המחשב שלי ידוע בתכיפות שהוא עובר פירמוטים (כמעט 50 מתחילת שנה)

נ.ב. מצטער על הכותרת פשוט היו כלכך הרבה שגיאות שלא ידעתי איך בדיוק לקרוא לכותרת ולא רציתי לעשות נושא נפרד לכל בעיה

כדיי לא להוריד הודעות קיימות למטה...

פורסם

ולי יש לומר לך - שנה כותרת!

פורסם

בוא נתחיל מזה שתצרף לפרופיל המשתמש שלך את המפרט המלא של המחשב (רצוי עד לרמה של גרסאות BIOS ו-hardware revision של הלוח...).

אגב, הבעיות האלה חדשות? המחשב עבד כמו שצריך בעבר? אם כן, נסה להזכר מה בדיוק השתנה.

לגבי הכותרת, כדאי שתוסיף משהו כמו "בעיות בזיהוי התקנים ובאתחול המחשב".

Prog.

פורסם

ייתכן שלוח אם שלך מחורפן ...

אבל גם בעיות אחרות יכולות להיות (חומרה או תוכנה ) וירוסים וכו'.

פורסם

יש לך מודול זכרון לא תקין תוציא אחד כול פעם ותבדוק איך המחשב מתנהג הוכחה לכך היא השגיאה a20 שאתה מקבל כאשר אתה מעלה

himem בכניסה למצב בטוח,אם יש לך רק מודול אחד תצטרך להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

להחליף אותו עכשיו זו דיי בעיה כי המחשב שלי תומך רק PC100 ואני לא מוצא בשום מקום זכרונות מסוג זה רק PC133 ומעלה

דרך אגב הבעיה הסתדרה הנ"ל הסתדרה כאשר הוצאתי והחזרתי את המודול זכרון אבל כנראה שאכן יש בעיה איתו או בלוח אם

אז כנראה שאני עכשיו ינסה לחסוך 1300 שקל כדיי לשדרג את המחשב וסוף סוף להפטר מהחרטה הזה שיש לי

פורסם

אפשר להתקין PC133 על לוח שתומך ב PC100. ה PC133 יכול לעבוד עד 133 מה"ז, ז"א שגם בפחות.

אם זה עובד בינתיים יכול להיות שפשוט הוא זז ולא מקולקל אז פשוט תראה איך זה מחזיק מעמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים