פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים BFG,evga,leadtech,gainward-high end xfx,gigabyte,albetron-mid end inno3d,3dfusion-entry level XFX,קמצנית לגבי קירורים,באנדלים גרועים ואיכות רכיבים בינונית. איי אפשר לשים את XFX ואת EVGA וBFG באותה הרשימה לגבי איכות...לא לשכוח שKSP היא היבואנית...אז השירות .... מה הקשר לKSP ושתידע כרטיסי XFX באים באותו בנדל+- כמו כל החברות והאיכות שלהם טובה מאוד אז שב בשקט(מנסיון) ^^אתה NOOB NOOB אה גם כן הקירור שלהם רגיל כך לדוגמה 7XXX או 6XXX לכל היצרניות יש אותו קירור רק אם זאת גרסה מיוחדת של היצרנית אז אולי משנים את הקירור!
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים BFG,evga,leadtech,gainward-high end xfx,gigabyte,albetron-mid end inno3d,3dfusion-entry level XFX,קמצנית לגבי קירורים,באנדלים גרועים ואיכות רכיבים בינונית. איי אפשר לשים את XFX ואת EVGA וBFG באותה הרשימה לגבי איכות...לא לשכוח שKSP היא היבואנית...אז השירות .... אני הייתי מכניס את ג'יגבייט לEntry. בזמן האחרון הם התחילו לעצבן עם כרטיסים מוחלשים וקירורים פסיביים.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אני הייתי מכניס את ג'יגבייט לEntry.בזמן האחרון הם התחילו לעצבן עם כרטיסים מוחלשים וקירורים פסיביים.זה לא קצת קיצוני?נראה לי שGB על פיטריות בזמן האחרון נקווה שיתעוררו כי אם אלא היא באמת תכנס לEntry
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אני הייתי מכניס את ג'יגבייט לEntry.בזמן האחרון הם התחילו לעצבן עם כרטיסים מוחלשים וקירורים פסיביים.כן,גם אני שומע רק דברים רעים עליהם
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר לאחר בירור קצר עם חנות מסויימת ובכמה אתרים מסתבר שה 6800GS AGP עדיין לא הגיע. אתם בטוחים שהגירסה של ה AGP צריכה להגיע השבוע ? והאם ההבדלים בין ה AGP ל PCI Express הם משמעותיים ?!
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אין כול מידע השוואתי בניהם אך כמעט בטוח שבגרסאת הAGP ניתן יהיה לפתוח צינורות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.