פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים טוב הרדיאון 9800 PRO שלי קצת זקן. הגיע הזמן לעדכן. הרדיאון עמד יפה במשחקים בשנתיים האחרונות שהוא איתי והייתי די מרוצה ממנו.מאחר ופרשתי ממשחקי FPS ועברתי למשחקי תפקידים, בסגנון WOW וכו ( מחכה לגותיק 3 ולמורווינד אובליביון, עתירים הגרפיקה ) אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקנות, כשהתקציב הוא בערך עד 1400-1500 שקל. חשבתי בכיוון של הכרטיס הזה : Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB AGP ואם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה בצורה טובה לשנתיים הקרובות.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים מחבר אני ממש לחוץ על הקטע הזה כי אני ממש לא רוצה שאיזה חלק יתפגר בפתאומיות.מה טוב בכרטיס הזה שאמרת ?!עד כמה הוא טוב ביחס לכרטיסים האחרים ?!וכשאתה אומר השבוע זה אומר שהוא יגיע לחנויות או שהוא יוצא רק השבוע ?!
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים הכרטיס הזה הולך להיות הדבר החזק ביותר לAGP שנכנס ב1500 שקל. הוא יוצא רק השבוע אבל אמור להגיע לחנויות תוך זמן קצר, אני מאוד ממליץ לחכות לו.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים איזה שטויות.. נו בסדר...אולי נסחפתי קצת...אבל ה 6800GS הרבה יותר חזק מה 6600GT מה לא?(אבל מה? ה6800GT לא חזק מה 6600GT פי 2? הGS הוא ברמה שלו...)
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים ברגע שהכללת את XFX ברשימה הזאתי הוכחת לי את טיפשותך. חחח ואתה לא צריך להוכיח את שלך כי זה חרוט על המצח שלך ובכלל מה יש לך נגד החברה הזאת ?
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים BFG,evga,leadtech,gainward-high end xfx,gigabyte,albetron-mid end inno3d,3dfusion-entry level XFX,קמצנית לגבי קירורים,באנדלים גרועים ואיכות רכיבים בינונית. איי אפשר לשים את XFX ואת EVGA וBFG באותה הרשימה לגבי איכות...לא לשכוח שKSP היא היבואנית...אז השירות ....
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים חחח ואתה לא צריך להוכיח את שלך כי זה חרוט על המצח שלך ובכלל מה יש לך נגד החברה הזאת ? חחחח אחי תעיף את זה יש פה ילדים שגולשים אם אתה קונה את ה6800GS תקנה של חברת eVGA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.