פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים הנה הדגם:Gigabyte 8I-915P-Duoאני יודע שזה לא DFI...אבל בכל זאת.. מה אתם אומרים/חושבים על הלוח אם הזה?תודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים יצור כלאיים מוזר ולא מועילLiorP23 אתה ממש שונא את גי'גבייט... ;Dאבל בכל אופן אתה צודק ולא יודע בכלל מאין הזכות לקרוא לו לוח....
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים LiorP23 אתה ממש שונא את גי'גבייט... ;Dאבל בכל אופן אתה צודק ולא יודע בכלל מאין הזכות לקרוא לו לוח....מצידי הוא היה יכול להיות מיוצר ע"י DFI או ע"י Gaza MotherBoard Industry (למי שלא הבין - עזה תעשיות לוחות אם) והוא עדיין היה יצור כלאיים מוזר ולא מועילזה לא קשור ל Gigabyte אלא דווקא לדגם הספציפיגם ה Asus P5GDC אותו סיפור
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר אוקי.. הבנתי שלדעתך הוא לא לוח אם טוב...אבל מה הסיבה?מה החסרונות שלו שיש ללוחות אחרים?אם זה רק שהוא לא טוב באוברקלוקינג.. אני גם ככה לא עושה אז זה לא משנה לי...
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מאיפה להתחיל?צ'יפסט ישן2+2 סלוטים של DDR ו DDR2 (מכל אחד 2) שזה פשוט עלוב בשביל שדרוגיותכל מה שנובע מהצ'יפסט (אם זה תמיכה ב SATA2 או ב Pentium D, או ב DDR2-667MHz)
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר הוא עולה משהו כמו 700 ש"ח...טוב הבנתי את הבעיות שלו... עכשיו אני מצטער שבחרתי בלוח הזה ולא התייעצתי בפורום הזה...
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר הייתי מגדיר את זה בתור שיבוט טוב יאללא קלטתי שהלוח חרה....א צריך לחזור על זה עוד פעם כל פעם מחדש..
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים בתור לוח ללא אוברקלוק ובלי שימוש ביותר מ 2GB זכרון הוא לא כל כך חראהוא לוח פשוט, אבל עם ערכת שבבים מעבר (בין סוקט 478 ל 775, בין DDR ל DDR2, בין AGP x8 ל PCI-Express x16) מה שגרם לו להיות באמת יצור מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.