פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים איזה חברה מיצרת ערכת קירור איכותית מאוד ועד כמה זה יכול לקרר מעבדי AXP במהירויות גבוהות ?!
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים יש אם אתה רוצה לראות : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168&products_id=370אתה יכול לקרוא ביקורות..
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר אוקיי עכשיו צצה לי עוד שאלה...מקווה שיש לכם כוח לענות לי אני יודע שאני נודניק אבל בכל אופן יש בארץ כבר איפה להשיג ערכת קירור מים לכרטיסי מסך ?! לג'י פורס 4 ?!
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אוקיי עכשיו צצה לי עוד שאלה...מקווה שיש לכם כוח לענות לי אני יודע שאני נודניק אבל בכל אופן יש בארץ כבר איפה להשיג ערכת קירור מים לכרטיסי מסך ?! לג'י פורס 4 ?! לא תמצא בארץ ערכות קירור מוכנות לכרטיסי מסך בDeviant PC יש מדריך ב3חלקים על בניית בלוקים-מים לGF4TI פרק א' פרק ב' פרק ג' תמונות סופיות
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אני צריך אחד כזה! אבל תחשוב על זה טוב... לעשות מערכת קירור מים זה נורא נורא מסוכן! במיוחד אם אתה מזיז את המחשב (lp, או אדם חובב ריהוט מחדש כל כמה ימים) אני לא הייתי ממליץ על מערכת קירור, אבל מצד שלישי, אין דבר יותר כיף מoc עצבני בטירוף לכרטיס מסך!
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים innovtek מערכת מסריחה...._מאוד_ ועוד במחיר יקר ממה שיעלה לך הזמין מחו"ל מערכת טובה...וזה כולל משלוח!!
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר איזה היטקינס טובים של יש לכרטיסי מסך ? חוץ מהיטסינקים קטנים כמו Crystal Orb שזה מה שיש לי, יש משהו ענק שאני יכול להתקין על הכרטיס שלי וגם עם מאוורר עצבני של איזה 60 מ"מ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.