עבור לתוכן

כרטיס AGP עם DVI כפול (חדש/יד שניה) עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אבל למה הכל PCIE??? איזה חוסר התחשבות באלה שלא רוצים להחליף חצי מחשב רק בשביל לשדרג טיפה את הגרפיקה....

??? וחוץ מזה זה כבר לא יקר כל כך לשדרג ל-PCIE.... אפילו ל-SLI כבר לא כזה יקר...

• תגובות 40
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שיש מתאם מ VGA ל DVI (יש הפוך אבל לא נראה לי שיש כזה דבר )

דבר שני יש לך את זה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2785

אם תביט בתמונה יש לך דואל DVI וגם בלינק לאתר החברה יש דואל DVI

רק תתקשר ותשאל אם זה באמת דואל DVI (רוב הסיכויים שכן )

רק לקרוא ....

פורסם

יש רק בעיה 1 שבגללה אתה לא יכול לקנות 7800GTX כפול ליבה..>יש רק 2000 בעולם!

וגם מאיפה עכשיו אתה יכול לקנות אחד?!(כי גם אני רוצה חחח)

פורסם

אני כבר עשיתי טלפון ל3 אנשים. 3 בארה"ב והצעתי 200$ מתנה למי שמוצא לי כרטיס כזה (כולם מהמשפחה ועל כולם אני סומך.)

אני מקווה מאוד שימצאו לי. גם זה תלוי של איזה חברות יש ויהיו בשוק.. נראה אם אני ימצא אני יעדכן.

פורסם
  • מחבר

שמע טכנולוגיה מתפתחת אין מה לעשות בנוגע לזה

כן אבל בשבילי לעבור ל-PCIE זה להחליף מעבד+לוח אם+כ. מסך (יש לי A64 754... ואם כבר אני משדרג את הלוח אז אין טעם להישאר ב-754 בשביל מעבד של 1000 שקל, עדיף כבר לעבור ל-939).... זו הוצאה של לפחות 3000 שקל לחומרה סבירה, אפילו לא top end. אני מעדיף להוציא 1000-1500 על כרטיס מסך לא הכי חדש אבל שיסחוב לי את המחשב לעוד שנה... זה בכ"ז A64 3000 עם לוח EPOX.

פורסם

^^^^^

מה שנכון נכון. אין לך טעם לשדרג. עדיף לך להוציא על כרטיס מסך טוב. וחוץ מזה יוצאים עוד מעולים ל-AGP רק שלוקח להם קצת זמן...

פורסם

כן אבל בשבילי לעבור ל-PCIE זה להחליף מעבד+לוח אם+כ. מסך (יש לי A64 754... ואם כבר אני משדרג את הלוח אז אין טעם להישאר ב-754 בשביל מעבד של 1000 שקל, עדיף כבר לעבור ל-939).... זו הוצאה של לפחות 3000 שקל לחומרה סבירה, אפילו לא top end. אני מעדיף להוציא 1000-1500 על כרטיס מסך לא הכי חדש אבל שיסחוב לי את המחשב לעוד שנה... זה בכ"ז A64 3000 עם לוח EPOX.

יש PCI-E לNFORCE3 שזאת אומרת שאתה צריך להחליף רק לוח+כרטיס מסך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לך שם של דגם/יצרן של לוח כזה שעובד עם סוקט 754?

פורסם

יש לך שם של דגם/יצרן של לוח כזה שעובד עם סוקט 754?

בקש בפורום לוחות אם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת - לוח שתומך ב-SLI, יכול לעבוד גם עם כרטיס PCIE של ATI (לא שניים, כרטיס בודד), או שהוא מוגבל לכרטיסי NVIDIA?

או שההגבלה ל-NVIDIA היא רק אם אתה רוצה לעבוד ב-SLI? ???

פורסם

שאלה נוספת - לוח שתומך ב-SLI, יכול לעבוד גם עם כרטיס PCIE של ATI (לא שניים, כרטיס בודד), או שהוא מוגבל לכרטיסי NVIDIA?

או שההגבלה ל-NVIDIA היא רק אם אתה רוצה לעבוד ב-SLI?  ???

הוא יכול לעבוד עם כרטיס ATi בודד...

אך אינו אינו יכול לעבוד עם 2 כרטיסי ATi כמו בCF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים